Ανατροπή στη δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ποιο νέο στοιχείο καίει τον Μανώλη Κούκουρα

Ποιο νέο στοιχείο καίει τον Μανώλη Κούκουρα;

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατάθεση της μητέρας του 21χρονου Μανώλη Κούκουρα, ο οποίος μαζί με τον 19χρονο Αλβανό κατηγορούνται ότι σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την “Δημοκρατική”, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται, τόσο στο προκαταρκτικό στάδιο της προανάκρισης όσο και στην πορεία μετά την απολογία των κατηγορουμένων και την έκδοση διάταξης για την προσωρινή τους κράτηση, η μητέρα του Μανώλη Κούκουρα έκανε λόγο για προσπάθεια απεξάρτησης του γιου της από τα ναρκωτικά.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα, ανεπισήμως είχε γίνει γνωστό ότι κατά την διάρκεια της κράτησής του στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου του είχε χορηγηθεί κάποιο σκεύασμα, χωρίς όμως να διευκρινιστεί αρμοδίως για την σύστασή του.

Η μητέρα του Μανώλη Κούκουρα φέρεται στην κατάθεσή της να ανέφερε ότι ο 21χρονος παρακολουθεί ένα από τα προγράμματα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, που λειτουργούν στο νησί της Ρόδου, και μάλιστα ότι τυγχάνει ψυχολογικής υποστήριξης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε εξαρτημένος από ουσίες και μάλιστα από μικρή ηλικία και ότι κατέβαλλε προσπάθεια απεξάρτησης, ενώ φέρεται μάλιστα λόγω των προβλημάτων του αυτών να μην ολοκλήρωσε και την στρατιωτική του θητεία.

Επίσης, η μητέρα του Μανώλη Κούκουρα αναφέρθηκε στην οικογενειακή τους κατάσταση και ξεκαθάρισε ότι την 28η Νοεμβρίου 2018 η ίδια απουσίαζε από τη Ρόδο, καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην Αθήνα. Αναφέρθηκε ακόμη στο χαρακτήρα και στα προβλήματα του γιου της, ενώ επεσήμανε ότι ο σύζυγός της, που ομοίως έχει κληθεί για κατάθεση, απουσιάζει στα Γρεβενά

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.