Γιώργος Καρκάς, νέα κατάθεση σοκ: Γιατί τον είχε σβήσει γνωστή εταιρεία ταξί, “Έλα σπίτι μου για να…”

Ποια η νέα σοκαριστική κατάθεση για τον Γιώργο Καρκά;

Διαφορετική πλευρά των συμβάντων περιέγραψε στην κατάθεσή του, ο διευθυντής της εταιρίας ταξί, σχετικά με τον πελάτη τους, τον Γιώργο Καρκά που κατηγορείται για βι@σμό ταξιτζή.

Αν και ο διευθυντής της εταιρίας ταξί δεν αναφέρθηκε στο γνωστό συμβάν, είπε όμως, για ποιον λόγο είχε διαγραφεί από τα μητρώα της εταιρίας, ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η εταιρία δεν είχε ποτέ άλλο παράπονο για σεξου@λική παρενόχληση, αλλά υπήρχε «πρόσκληση» σε οδηγό να ανέβει στο σπίτι του ηθοποιού για να παραλάβει χρήματα.

«Στις 11 Μαρτίου 2017 έγινε αίτημα για διαδρομή από σπίτι στην Αθήνα, δίχως να δηλωθεί ο προορισμός. Ο οδηγός έφτασε στο σημείο, ενώ φαίνεται πως ανέμεινε για περισσότερα από 20 λεπτά με το ταξίμετρο να γράφει» φέρεται να κατέθεσε ο διευθυντής της εταιρίας ταξί και συνέχισε:

«Ο οδηγός καλούσε τον Γιώργο Καρκά και ο επιβάτης του το έκλεινε. Στη συνέχεια, ο επιβάτης φέρεται να τον πήρε τηλέφωνο και να του είπε “αν θέλεις να πληρωθείς, έλα σπίτι μου, χτύπα το κουδούνι και ανέβα στον 5ο γιατί από την κάρτα δε θα τα πάρεις”».

Στην κατάθεση του διευθυντή αναφέρεται επίσης ότι ο Γιώργο Καρκά φέρεται να άνοιξε τον λογαριασμό του κινητού του στις 17/9/2018 κι έκτοτε είχε κάνει 11 διαδρομές, μέχρι τη στιγμή που απενεργοποιήθηκε από την εταιρία, κατόπιν ενημέρωσης του συμβάντος από τον οδηγό στις 15 Νοεμβρίου.

Όμως στο παρελθόν διατηρούσε άλλο λογαριασμό, συνδεδεμένο με άλλο κινητό τηλέφωνο, τον οποίο είχε ανοίξει παλιότερα και απενεργοποιήθηκε πάλι από την ίδια εταιρία στις 3/3/2017, εξαιτίας παραπόνων από συνεργαζόμενους οδηγούς για επαναλαμβανόμενες ακυρώσεις, μη εξόφληση διαδρομών και επανειλημμένες αναζητήσεις εύρεσης οδηγού »

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.