Κωτσόβολος – Παράδειγμα προς μίμηση: Ποια η συγκλονιστική κίνηση για τα Χριστούγεννα

Ποια η συγκινητική κίνηση του Κωτσοβολου;

«Τα Χριστούγεννα γίνονται μαγικά γιατί το σπίτι γεμίζει με τις καλύτερες ευχές και με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Με την απλή προσφορά όλων μας και τα 11 σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μπορούν να αυξήσουν τα χαμόγελα και να μεγαλώσουν το εορταστικό τους τραπέζι!», ήταν η ανακοίνωση της εταιρείας Κωτσόβολος, η οποία φέτος γεμίζει το γιορτινό τραπέζι του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού».

Φέτος, η Κωτσόβολος προσφέρει τα γεύματα των εορτών για τα 300 παιδιά που μεγαλώνουν στα 11 Σπίτια Οργανισμού πανελλαδικά.

Παράλληλα, προσκαλεί όλον τον κόσμο να συνεισφέρει στον Οργανισμό. Η βοήθειά του μπορεί να γίνει μέσα από τα τερματικά POS του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που βρίσκονται στα 40 σημεία σε όλη την Ελλάδα εντός των καταστημάτων Κωτσόβολος.

Το ειδικό τερματικό POS, που βρίσκεται δίπλα από τα ταμεία των καταστημάτων, έχει ως αποκλειστική αποστολή την αποδοχή χρημάτων και μοναδικό αποδέκτη «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ακουμπώντας τις ανέπαφες κάρτες στο ειδικό τερματικό πραγματοποιείται απευθείας δωρεά 2€ στον Οργανισμό με την παράλληλη έκδοση ανάλογης απόδειξης.

Τα συγκεκριμένα τερματικά λειτουργούν διαχρονικά μέσα στα καταστήματα και ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα υπάρχοντα μηχανήματα για ηλεκτρονικές πληρωμές.

Τα καταστήματα που δε φιλοξενούν το τερματικό POS, διαθέτουν το φυσικό κουμπαρά, ώστε να μη σταματάμε να αυξάνουμε τα χαμόγελα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.