Μανώλης Κούκουρας – Αλέξανδρος Λουτσάι: Πώς από κολλητοί έγιναν εχθροί, τι συμβαίνει στη φυλακή

Πώς οι Μανώλης Κούκουρας και Αλέξανδρος Λουτσάι έγιναν εχθροί από κολλητοί;

Έρχονται νέα στοιχεία. Και η κόντρα Μανώλη Κούκουρα και Αλέξανδρου Λουτσάι θα φωτίζει πολλά σκοτεινά σημεία της υπόθεσης,

Σε μία από τις θεωρούμενες πιο «σκληρές» φυλακές της χώρας στα Γρεβενά, κρατούνται πλέον και οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέτρα που έχουν ληφθεί στο Σωφρονιστικό Κατάστημα είναι δρακόντεια προκειμένου να μην επαναληφθούν περιστατικά όπως αυτό στον Αυλώνα με τον Αλέξανδρος Λουτσάι.

Και κυρίως να μην έχουν καμία επαφή μεταξύ τους. Άλλωστε, όπως φάνηκε από τις απολογίες τους, αλλά και την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους, μετά τη σύλληψή τους οι δύο πρώην φίλοι έγιναν εχθροί. Με τον ένα να προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη στον άλλον.

Ο Αλέξανδρος Λουτσάι να ισχυρίζεται πως ο Μανώλης Κούκουρας χτύπησε την άτυχη φοιτήτρια με το σίδερο στο κεφάλι και τον συγκατηγορούμενό του να απαντά πως «ψεύδεται ασυστόλως και περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές μου, με σκοπό να αποσείσει τις ευθύνες του…». Όπως υποστήριξε, ο 19χρονος επιτέθηκε στην κοπέλα όταν αυτή είπε ότι το σεξ μαζί του ήταν καλύτερο.

«Έπαθε υστερία και βρίζοντάς την, της τράβηξε δύο δυνατές γροθιές στο πρόσωπο και η κοπέλα έπεσε κάτω ζαλισμένη. Έσκυψε και την έπιασε από το λαιμό και την έσφιγγε και της χτυπούσε το κεφάλι κάτω. Όπως ήταν σκυμμένος είδε το ηλεκτρικό σίδερο και το έπιασε και την χτύπησε με μανία στο πρόσωπο…

Είδα τα αίματα να πετάγονται και της είχε ανοίξει μία μεγάλη τρύπα στον κρόταφο. Η κοπέλα παρέμενε ακίνητη και δεν αντιδρούσε. Σε κάποια στιγμή τον τράβηξα πίσω και τον ρώτησα τι έπαθε και την κτυπά και τότε αυτός μου είπε «καλά να πάθει η κ…α, εμένα δεν θα μου πει ότι μαζί σου πέρασε καλύτερα».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.