Κώστας Λεφάκης: Τι προέβλεψε ο αστρολόγος για Τσίπρα, Μητσοτάκη, Πούτιν και Τραμπ

Τι προέβλεψε ο Κώστας Λεφάκης για Τσίπρα και Μητσοτάκη;

Το τηλέφωνό του δεν σταματάει να χτυπάει. Ομολογουμένως μια συνέντευξη διά ζώσης με τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Περιζήτητος, ειδικά στις τελευταίες μέρες του χρόνου, κάθεται με φόντο τη θάλασσα στο τακτοποιημένο διαμέρισμά του στην Καστέλλα και υπομονετικά διαβάζει, γράφει, συμβουλεύει.

Είναι στιγμές που ακούγοντάς τον νομίζεις πως μιλάς με διεθνολόγο (μήπως πρόκειται απλά για τεχνική των αστρολόγων για να πουν πράγματα που οι πολιτικοί αναλυτές επίσης λένε;). Μα και οι πολιτικοί αναλυτές προβλέπουν, άρα υπό μία έννοια είναι πολιτικοί αστρολόγοι.

Ο Κώστας Λεφάκης πρωτομπήκε στην αστρολογία το 1973, έχει γράψει δεκάδες βιβλία και τόνους λέξεων σε έντυπα και σήμερα είναι περιζήτητος στα ΜΜΕ, υπερασπίζεται την τέχνη του και κάνει μια αναδρομή στο πώς εξελίχθηκε εν Ελλάδι. Βεβαίως, ο πειρασμός πάντα είναι μεγάλος όταν μιλάς μαζί του και η συζήτηση πάει στο έτος που μπαίνει, στα πολιτικά, στα διεθνή, στην Τουρκία, στον Τσίπρα, στον Μητσοτάκη και στον πλανήτη.

Πολιτική αλλαγή;

Και να γίνει, είμαστε αποικία. Οι επικυρίαρχοι καθορίζουν. Πάντως εκλογές δεν θα έχουμε το φθινόπωρο.

Εχει μια σημασία όμως…

Ακούστε: κάθε 80 χρόνια αλλάζει η Ιστορία. Οποτε ο Ουρανός περνάει από τον Ταύρο έχουμε στροφή σε συντηρητισμό, τελευταία φορά ήταν όταν μπήκε το 1935 και βγήκε το 1942. Τώρα μπήκε το 2018 και φεύγει το 2025. Θα έχουμε ακραία φασιστικά σχήματα, μπλε – μαύρα – κόκκινα. Τι κάνουν οι επικυρίαρχοι; Προσδιορίζουν τα χαρακώματα όπου θα κάνουν τον μεταξύ τους πόλεμο!

Η Ελλάδα;

Μέχρι το 2021 θα υπάρξει πίεση, νέα, για περισσότερη αφαίμαξη και για νέο δημόσιο πλούτο (εννοώ υφαρπαγή), η ιδιοκτησία θα είναι σε κίνδυνο. Αλλάζουν οι φράξιες. Σήμερα είναι δύο μεγάλες ομάδες: οι διεθνιστές και οι εθνικιστές. Τα Κίτρινα Γιλέκα είναι η φράξια του Τραμπ, όπως ήταν και στην Ουκρανία.

Μπορεί και η Ελλάδα να έχει Κίτρινα Γιλέκα;

Οχι, γιατί είναι παθητικός ο κόσμος.

Εχει όμως ξεσηκωθεί κατά καιρούς.

Θα αργήσει ακόμη. Τώρα μας διοικούν οι διαχειριστές. Το «70 οι διπλωμάτες. Το «30 οι πατριώτες. Τον 19ο αιώνα οι πολεμιστές.

Με την Τουρκία θα έχουμε πόλεμο;

Οχι τώρα. Με την Τουρκία το 2024-25 θα έχουμε το μεγάλο μπραφ. Τώρα μπορεί να βάλουν τον Ερντογάν να κάνει κάνα χουνέρι για να γίνει εδώ οικουμενική κυβέρνηση. Πάντως μέχρι τον Μάρτιο του «20 έχουμε ρευστότητα. Την άνοιξη του «21 θα υπάρξει νέα πολιτική σταθερή εξέλιξη με νέα πρόσωπα. Κάθε 20 χρόνια κλείνει κύκλος, ο τελευταίος άνοιξε το 2000.

Πώς θα τον περιγράφατε;

Ηταν μια σύγκρουση συμφερόντων, μια νέα διαμόρφωση του κόσμου από τα μέσα της τρίτης δεκαετίας με νέο προσδιορισμό συνόρων. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα διώξει όλα τα παλιά πρόσωπα και θα φέρει καινούργια. Τώρα γίνεται μια πρόβα των επικυρίαρχων να μπουν νέοι πρωθυπουργοί σε ηλικία, όμως αποδείχθηκαν αδύναμοι.

Επιμένω λίγο για την Ελλάδα…

Ο ελληνικός λαός έχει προσαρμοστικότητα, υπομονή, θα γίνει βέβαια το μπραφ κάποια στιγμή. Προς το παρόν γίνεται για πρόσωπα, για συναισθηματικό λόγο: για Φύσσα ή για Γρηγορόπουλο. Οι Ελληνες είναι κομπλεξικοί για να πουν «πεινάμε». Οι Γάλλοι δεν είναι. Εδώ υπάρχει ντροπή. Αν το ξεπεράσουν, θα γίνει χαμός.

Το ζώδιο του 2019;

Ιχθύες και Παρθένος. Οι γωνιώσεις της κίνησης των πλανητών τούς δίνουν την απρόσκοπτη ροή, καλύπτουν έξοδα διαβίωσης και λίγες στενοχώριες.

Τσίπρας – Μητσοτάκης;

Τίποτε, θα αντικατασταθούν και οι δύο. Ο Τσίπρας είναι πολύ έξυπνος, αλλά πολύ νάρκισσος ως Λέων. Τον Μητσοτάκη δεν τον θέλει η Αμερική, τον θέλει η Γερμανία. Τον Τσίπρα τον θέλουν και οι δύο. Ηταν ο πιο υποτακτικός, μιμήθηκε τον Ανδρέα ως ρεπλίκα. Κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν τα παιδιά του. Η Δεξιά δεν έχει ηγέτη. Οι συνασπισμένοι έβγαλαν αυτόν που τον προετοίμασε βέβαια το παγκόσμιο σύστημα. Δεν είναι εκδικήσιμο το πλήθος προς αυτόν. Αυτό είναι μαγικό. Ο Μητσοτάκης δεν είναι ΝΔ και ο Τσίπρας δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, και οι δύο ξένοι στο ιδεογράφημα.

Πούτιν – Τραμπ;

Ο Πούτιν θα κυβερνά μέχρι το 2024. Ο Τραμπ αν επιβιώσει μέχρι το τέλος της θητείας του…

Γιατί;

Μπορεί να τον καθαιρέσει το σύστημα. Από τον Ιούλιο 2018 μέχρι τον Απρίλιο 2019 περνάει κινδύνους. Εγώ το είπα, δεν θα γινόταν ποτέ η Χίλαρι πρόεδρος. Πιο μετά θα έχουμε γυναίκα πρόεδρο. Αρχίζει η πτώση των ΗΠΑ, αρχίζει η εσωστρέφεια. Ο παγκόσμιος χωροφύλακας μετά το 2030 θα είναι η Ρωσία, η Αμερική θα έχει στρατιωτική δύναμη, αλλά και φυλετικό εμφύλιο. Η Μέση Ανατολή θα πάρει μια νέα εξέλιξη. Μετά το 2032 η Συρία θα γίνει ένα νέο Ντουμπάι.

Η Κίνα;

Είναι μεγάλος παίκτης, η Κίνα επεκτάθηκε, αλλά όχι τόσο στρατιωτικά όσο εμπορικά. Μετά το 2020 εξελίσσεται στρατιωτικά η Ρωσία. Δεν μπορείς να της έχεις εμπιστοσύνη βέβαια, είναι ένας άλλος ιμπεριαλισμός. Η Ευρώπη θα είναι σε δύσκολη θέση. Η ΕΕ θα διαφοροποιηθεί πολύ, θα γίνει σαν κλαμπ των Γερμανών. Δεν θα αντέξει πολύς κόσμος όμως ψυχικά, ένα άλλο είδος «ολοκαυτώματος».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.