Σπουδαίο άνοιγμα για τα Lidl: Ποια μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ εξαγόρασε. Ανταγωνισμός

Ποια αλυσίδα εξαγόρασε η Lidl;

Στην απόκτηση 27 καταστημάτων της αλυσίδας Best Market στην Νέα Υόρκη και στο New Jersey προχωρά η Lidl, που έχει κάνει την είσοδο της και στην αγορά των ΗΠΑ.

Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες σούπερ μάρκετ της Νέας Υόρκης.

Με την συμφωνία αυτή, η αλυσίδα discount ενισχύει τη θέση της στην συγκεκριμένη περιοχή ενώ αποκτά παρουσία και στο Long Island.

Όλα τα καταστήματα της Best Market αναμένεται να μετατραπούν σε σημεία με την φιλοσοφία και το σήμα της Lidl ενώ σε όλους τους εργαζομένους θα προσφερθεί η δυνατότητα συνέχισης της συνεργασίας.

Πριν από αυτή την εξαγορά η Lidl διέθετε 59 καταστήματα στις ΗΠΑ και μόλις 3 στο New Jersey.

Η κίνηση αυτή αποτελεί στην ουσία αλλαγή στη στρατηγική της και καταδεικνύει πως, πλέον, το πλάνο ανάπτυξής της περιλαμβάνει και μικρότερα καταστήματα σε μισθωμένους χώρους, αν και αρχικά η προσέγγιση της συνίστατο στην απόκτηση και οικοδόμηση ακινήτων.

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Μόνιμη μείωση τιμής και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι ετοιμάζουν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market για να επικρατήσουν στη μάχη των σούπερ μάρκετ.