Καταγγελία σοκ ανήλικης για Μανώλη Κούκουρα και Αλέξανδρο Λουτσάι: “Με πήγαν με βία σε σπίτι και…”

Ποια η νέα καταγγελία για τον Μανώλη Κούκουρα και τον Αλέξανδρο Λουτσάι;

Νέες αποκαλύψεις για τη «δράση» των κατηγορούμενων στην υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι η άτυχη φοιτήτρια δεν ήταν η μοναδική κοπέλα που έζησε εφιαλτικές στιγμές στο εξοχικό στους Πεύκους.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, δύο ακόμα κοπέλες κατέθεσαν ότι βρέθηκαν στο σπίτι αυτό, μια εκ των οποίων είναι ανήλικη.

Η ανήλικη αποκάλυψε ότι μεταφέρθηκε στο εξοχικό δια της βίας και ότι οι Μανώλης Κούκουρας και Αλέξανδρος Λουτσάι προσπάθησαν να την αναγκάσουν να συνευρεθεί μαζί τους.

To κορίτσι φαίνεται πως σώθηκε ως εκ θαύματος, καθώς οι Μανώλης Κούκουρας και Αλέξανδρος Λουτσάι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον της όταν εκείνη δεν αποδέχτηκε να υποκύψει στις ορέξεις τους.

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας:

Μια πρώτη ένδειξη για το τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου 2018 στο εξοχικό των Πεύκων, έδωσαν στην Ανακρίτρια Ρόδου, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων,σε πειστήρια που συνέλεξαν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατική», παρά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, από τις εργαστηριακές εξετάσεις βρέθηκαν αποτυπώματα από την αριστερή παλάμη του 19χρονου Αλέξανδρος Λουτσάι κατηγορούμενου στη βάση (σιδερώστρα) στην οποία βρισκόταν το σίδερο, για το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι διαφωνούν, για το ποιος το ανέλαβε και το ποιος το χρησιμοποίησε για να πλήξει στο πρόσωπο με σφοδρότητα το θύμα.

Πιθανολογείται και αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων, αλλά προφανώς και με την λήψη συμπληρωματικών απολογιών από τους κατηγορούμενους, ότι ο 19χρονος έθεσε το αριστερό του χέρι στη σιδερώστρα και ανέλαβε με το δεξί το σίδερο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.