Δολοφονία Τοπαλούδη: Σε ξεχωριστές φυλακές Μανώλης Κούκουρας, Αλέξανδρος Λουτσάϊ. Πού οδηγούνται μυστικά

Πού οδηγούνται μυστικά οι Μανώλης Κούκουρας, Αλέξανδρος Λουτσάϊ που κατηγορούνται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο;

Κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας και υπό άκρα μυστικότητα οδηγούνται στις φυλακές οι φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», οι δύο κατηγορούμενοι, που κρίθηκαν χθες προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, μεταφέρονται προσωρινά σε ξεχωριστά σωφρονιστικά ιδρύματα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λουτσάϊ οδηγείται στις φυλακές του Αυλώνα, ενώ ο 21χρονος Ροδίτης Μανώλης Κούκουρας στα Γρεβενά.

Η μεταγωγή τους πραγματοποιείται υπό άκρα μυστικότητα, καθώς ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει η οργή της τοπικής κοινωνίας για το στυγερό έγκλημα που φέρονται να έχουν διαπράξει και η οποία εκφράστηκε και χθες έξω από τα δικαστήρια της Ρόδου.

Πάνω από 9 ώρες

Για περισσότερες από εννέα ώρες βρίσκονταν χθες στα δικαστήρια της Ρόδου οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, οι οποίοι μετά τις απολογίες τους και την κατά αντιπαράσταση εξέτασή τους, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και πήραν τον δρόμο για τις φυλακές.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου, φωνάζοντας συνθήματα κατά των δύο κατηγορουμένων, με αποτέλεσμα οι αρχές ασφαλείας να αναγκαστούν να φυγαδεύσουν τον 21χρονο Ροδίτη Μανώλη Κούκουρα και τον 19χρονο Αλέξανδρο Λουτσάϊ, αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής, προκειμένου να αποφευχθούν έκτροπα.

Μόλις όμως ο κόσμος το αντιλήφθηκε αυτό, ξέσπασε με ύβρεις και συνθήματα και κατευθύνθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομίας, θέλοντας έτσι να εκφράσει την οργή του κατά των δραστών!

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τα όσα τους καταλογίζονται και στις απολογίες τους επέρριψαν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον!

Οι απολογίες και η κατ’ αντιπαράσταση εξέταση

Περισσότερες από δύο ώρες διήρκησε χθες η απολογία του κάθε κατηγορουμένου. Περίπου λίγο πριν τις εννέα το πρωί ο 21χρονος Ροδίτης Μανώλης Κούκουρας συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του κ.κ. Άκη Δημητριάδη και Ματούλα Παπαβεργή πέρασαν την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται και επανέλαβε τα όσα ισχυρίζεται εξ αρχής. Ότι δηλαδή όλα έγιναν από τον 19χρονο συγκατηγορούμενό του.

Ο Ροδίτης Μανώλης Κούκουρας φέρεται να δήλωσε στην ανακρίτρια πως ο αλλοδαπός του ζήτησε το σπίτι για να πάνε εκεί με μία κοπέλα που γνώριζε και να συνευρεθούν ερωτικά. Ο ίδιος φέρεται να είπε πως την παρέλαβαν από το σπίτι της, μαζί με τον 19χρονο Αλέξανδρο Λουτσάϊ καθώς εκείνος την γνώριζε και με το όχημα που ανήκει στον πατέρα του, μετέβησαν στο σπίτι στη Λίνδο. Εκεί ό,τι έγινε μεταξύ του 21χρονου και της κοπέλας ήταν με τη συναίνεσή της και πως αφορμή για το κακό που συνέβη αποτέλεσε ένα σχόλιο της 21χρονης που έκανε για τον 19χρονο μειώνοντας τον ανδρισμό του.

Ο Ροδίτης είπε πως τότε ο αλλοδαπός άρχισε να την χτυπάει στην αρχή με τα χέρια του και εν συνεχεία με το ηλεκτρικό σίδερο έως ότου έχασε τις αισθήσεις της. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε πως ο αλλοδαπός ήταν αυτός που την πέταξε στη θάλασσα, και πως τον απείλησε να μην πει το παραμικρό για όλα αυτά, ενώ τον εξανάγκασε να επιστρέψουν σπίτι για να το καθαρίσουν. Ο 21χρονος πρόσθεσε επίσης πως ήταν εκείνος που πρότεινε στον αλλοδαπό να μεταφέρουν την τραυματισμένη κοπέλα στο νοσοκομείο αλλά ο 19χρονος δεν δέχτηκε καθώς θεώρησε ότι είχε πεθάνει!

Ο ίδιος τόνισε πως βρισκόμενος σε κατάσταση σοκ από όσα είχαν συμβεί και φοβούμενος για το τι θα μπορούσε να του κάνει ο αλλοδαπός, έκανε το μοιραίο λάθος, να μην πει τίποτε.

Τέλος ο 21χρονος δήλωσε μετανιωμένος και λυπημένος για αυτό που συνέβη στην 21χρονη φοιτήτρια.

Δείτε τις φωτογραφίες από το κορμί της Ελένης Τοπαλούδη μετά τη δολοφονία – προσοχή εικόνες σοκ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.