Πρόωρες εκλογές 2019, βόμβα: Τι αγοράζουν σαν τρελοί, πώς καρφώθηκαν. Πότε θα γίνουν, ημερομηνία

Πότε θα γίνουν οι πρόωρες εκλογές 2019;

Παρόλο που στην κυβέρνηση εξακολουθούν να εξορκίζουν τις πρόωρες εκλογές 2019, εντούτοις, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης ψάχνει τούτες τις γιορτινές ημέρες να αγοράσει κάλπες.

Οπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδοτης «στις 26 Μαΐου πρόκειται να διεξαχθούν τετραπλές εκλογές, τρεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι και κοινοτικοί σύμβουλοι) και μία για τις ευρωεκλογές».

Ο κ. Πουλάκης σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήδη «έχει έρθει σε επαφή με δυο-τρεις βιοτεχνίες που κατασκευάζουν κάλπες ώστε όλα να είναι εγκαίρως έτοιμα, ακόμα κι αν προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές. Θα χρειαστούν πολλές κάλπες, αφού οι εκλογές θα είναι τετραπλές, πράγμα που σημαίνει ότι οι βιοτεχνίες αυτές θα κάνουν χρυσές δουλειές».

Και αυτό γιατί σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Πουλάκης αποκάλυψε ότι μια κάλπη στοιχίζει 90 -100 ευρώ.

«Και επειδή προβλέπεται ότι θα υπάρξει πρόβλημα με τους δικαστικούς αντιπροσώπους, η κυβέρνηση σκέφτεται σοβαρά να αυξήσει και την αποζημίωσή τους, ώστε να τους δώσει ένα κίνητρο να προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα.

Την προηγούμενη φορά, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, εισέπραξαν 800 και 900 ευρώ. Αυτή τη φορά μάλλον θα ξεπεράσουν το χιλιάρικο», σημειώνει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Διαβάστε ποιοι Υπουργοί σπρώχνουν τον Τσίπρα στις κάλπες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.