Τα πάνω κάτω στο #GNTMgr: Εσπευσμένα η Ξανθή Τζερεφού στο νοσοκομείο. Τι συνέβη, ποια αποχώρησε, σοκ [video]

Ποια αποχώρησε από το GNTM και τι συνέβη με την Ξανθή Τζερεφού;

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Ξανθή Τζερεφού. Η νεαρή κοπέλα αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ζάχαρό της, το οποίο ανέβηκε και δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι, οπότε ήταν καλύτερο να πάει στο νοσοκομείο.

Αυτός συνέβη ακριβώς μετά τον καβγά που συνέβη μέσα στο σπίτι, με την Άννα Αμανατίδου να τονίζει: «Ίσως απλά η Ξανθούλα ήρθε κι έσκασε. Είναι λογικό όταν ακούς ένα, δύο, τρία, τέσσερα, λογικό είναι να τα κρατάς. Κρατάς, κρατάς και κάποια στιγμή σκάει όμως αυτή η μπάλα».

Η Εύη Ιωαννίδου, από την πλευρά της, έπαθε ένα μικρό σοκ, όταν η Μικαέλα την ενημέρωσε τι ακριβώς συμβαίνει με την Ξανθή.

Η Ξανθή Τζερεφού παρέμεινε στο νοσοκομείο και δεν επέστρεψε την επόμενη μέρα για τη φωτογράφιση.

Η Ξανθή Τζερεφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το GNTM για ιατρικούς λόγους, με την Βίκυ Καγιά να κάνει τη σχετική ανακοίνωση στα υπόλοιπα κορίτσια.

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας η Ξανθούλα μπήκε στο νοσοκομείο και τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά απ’ ότι περιμέναμε. Και αναγκάστηκε να αποχωρήσει για ιατρικούς λόγους και δυστυχώς δεν θα είναι μαζί σας στο σπίτι του Next Top Model», είπε η Βίκυ Καγιά και άφησε άφωνες όλες τις παίκτριες.

Η Ειρήνη Καζαριάν, μάλιστα, φαινόταν πάρα πολύ σοκαρισμένη και είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Δεν τα κατάφερε ούτε αυτή τη φορά! Με το που μπήκε, είδε την πόρτα της εξόδου…
Η δοκιμασία αποχώρησης στο GNTM ήθελε πλέον τις top11 να μεταμορφώνονται σε πλαστικές κούκλες και να ποζάρουν ως άψυχες φιγούρες στον φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη. Μια δοκιμασία που μπορεί να φαινόταν σχετικά εύκολη σε σχέση με άλλες, ωστόσο, ήταν αρκετά δύσκολη.

Η Άννα Τσακουρίδου και η Έλντα Λάσκα ήταν στις δύο καλύτερες φωτογραφίες και φυσικά δεν κινδύνευσαν. Την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας, ωστόσο, είχε η Έλντα.

Στη συνέχεια ήρθε η δύσκολη ώρα της αποχώρησης. Οι κριτές αφού είδαν τις φωτογραφίες όλων των κοριτσιών, αποφάσισαν πως από το παιχνίδι πρέπει να αποχωρήσει η Αγάπη Olagbegi.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.