Αγγελική Πέτρου, ανατριχίλα: Ποια τελευταία της λόγια την ώρα που την σκότωνε πατέρας της “Συνέχισε να με…”

Ποιες οι εξελίξεις για Αγγελική Πέτρου;

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κέρκυρας από το στυγερό έγκλημα με θύμα μία νεαρή κοπέλα Αγγελική Πέτρου, την οποία σκότωσε και έθαψε στην αυλή τους σπιτιού τους ο πατέρας της επειδή διαφωνούσε για τη σχέση που διατηρούσε

«Μπαμπά φεύγω. Σ΄αγαπώ πολύ. Συνέχισε να με χτυπάς», είναι τα σπαρακτικά λόγια της Αγγελική Πέτρου λίγο πριν ξεψυχήσει όπως τα μετέφερε ο ίδιος ο παιδοκτόνος στους αστυνομικούς.

Τα ίχνη της άτυχης Αγγελικής χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης (2/1). Ήταν ένα κορίτσι ανεξάρτητο, εργαζόταν σε καφέ και έβγαζε τα δικά της χρήματα, χαράζοντας το δικό της δρόμο, μακριά από τα θέλω του πατέρα της που ήθελε να διαλύσει τη σχέση που διατηρούσε.

Ωστόσο, εκείνος είχε άλλη γνώμη… Ο Αφγανικής καταγωγής φίλος της κοπέλας Αγγελικής Πέτρου από την πρώτη στιγμή ανέφερε την εξαφάνισή της και υποστήριξε ότι ο φονιάς ήταν ο ίδιος της ο πατέρας.

«Κατόπιν λογομαχίας υπήρξε η επίθεση, την χτύπησε με σιδερένιο αντικείμενο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της», δηλώνει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Νούλεζας Βασίλης.

Μετανιωμένος δηλώνει ο παιδοκτόνος

Οι υποψίες στράφηκαν από την πρώτη στιγμή στον πατέρα. Ο ομογενής από την Αλβανία αρχικά δήλωσε ότι δεν γνώριζε τίποτα.

Οι αστυνομικοί τον πίεσαν, γεγονός που οδήγησε αρχικά σε αντιφάσεις και στη συνέχεια στην ομολογία του στυγερού εγκλήματος καθώς και στην υπόδειξη του σημείου που έθαψε την κόρη του Αγγελική Πέτρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που τσακώνονταν, όμως αυτή τη φορά η κατάληξη ήταν τραγική.

Σήμερα ο πατέρας δηλώνει μετανιωμένος. «Δεν ήθελα να γίνει το κακό. Δεν το είχα σχεδιάσει. Το έχω μετανιώσει, κανείς γονιός δεν θέλει να σκοτώσει το παιδί του», δηλώνει τώρα ο κατηγορούμενος.

Προσπάθησε να γλυτώσει από τα χτυπήματα η άτυχη Αγγελική

Η νεαρή κοπέλα Αγγελική Πέτρου ήταν άγρια χτυπημένη στο κεφάλι και στο σώμα. Τα κατάγματα που είχε από τον σιδερολοστό που χρησιμοποίησε ο ίδιος της ο πατέρας συντριπτικά. Ο θάνατος της δεν ήταν ακαριαίος. Προσπάθησε να διαφύγει, να γλυτώσει, όμως δεν τα κατάφερε…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.