Κόβει τη δαντέλα και κολλάει τα κομμάτια στο παραθυρο. Ο λόγος θα σας καταπλήξει

Δείτε τι θα συμβει αν κολλήσετε δαντέλα στα παραθυρα.

H Annabel είναι μια μπλόγκερ η οποία λατρεύει τις δημιουργικές λύσεις για τα προβλήματα στο σπίτι της.

Το δωμάτιο της στην Αγγλία έχει παντζούρια, αλλά ήθελε να εκμεταλλευτεί το φυσικό φως που μπαίνει στο δωμάτιο, διατηρώντας παράλληλα την ιδιωτικότητα της.

Παλιότερα είχε βάλει μια ταινία που θολώνει το τζάμι, αλλά της φάνηκε βαρετή και άσχημη. Γι’αυτό και σκέφτηκε μια απλή αλλά όμορφη εναλλακτική λύση – δαντέλα!

Αρχικά διάλεξε μια υπέροχη, θηλυκή δαντέλα. Μετά έφτιαξε ένα μαγικό μίγμα με κορν φλάουρ το οποίο λειτουργεί σαν κόλλα και αποτελείται από κορν φλάουρ, κρύο και βραστό νερό.

Σε λιγότερο από μια ώρα είχε δημιουργήσει την πιο κομψή λύση για λίγη παραπάνω ιδιωτικότητα στο δωμάτιο της. Ευτυχώς για εμάς, ανέβασε τις λεπτομέρειες στο μπλογκ της.

“Ήταν το πιο γρήγορο, εύκολο και οικονομικό πρότζεκτ μου και είμαι 100% ερωτευμένη με το αποτέλεσμα”, λέει. “Είναι μία από αυτές τις μικρές αλλαγές που κάνουν την ζωή καλύτερη και πιο όμορφη.”

Πέρασε μια παχιά στρώση από το μίγμα της (2 κ.σ. κορν φλαουρ μαζι με 2 κ.σ. κρύο νερό και μετά ένα φλιτζάνι βραστό νερό).

Μετά έκοψε ένα τετράγωνο κομμάτι δαντέλας και το έβαλε πάνω στο παράθυρο προσέχοντας να μην έχει ζάρες.

Το καλό με την δαντέλα είναι ότι δεν κάνει φουσκάλες με αέρα και αν κάπου υπάρχει κενό, μπορείτε να το καλύψετε με ένα κομματάκι δαντέλα και κόλλα.

Σε λιγότερο από μία ώρα η Annabel είχε ολοκληρώσει την κατασκευή. Αν θέλετε να βγάλετε την δαντέλα, απλά πλύντε τα παράθυρα με ζεστό νερό.

Οικονομική, απλή και εντυπωσιακή… όπως πρέπει να είναι μια κατασκευή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.