Τραγικές ώρες για μητέρα Δώρας Ζέμπερη, Γεωργία Ζέμπερη

Τι συνέβη στη μητέρα της Δώρας Ζέμπερη;

Ο χαμός του παιδιού της με έναν βάναυσο τρόπο, ο ανακριτικός και στη συνέχεια ο δικαστικός μαραθώνιος, κατά τη διάρκεια του οποίου βρισκόταν πρόσωπο με πρόσωπο με τον καταδικασμένο για τη δολοφονία της κόρης της, δεν θα άφηναν περιθώρια αντοχών και στον πιο ψύχραιμο. Πόσο μάλλον στην ίδια τη μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, που κατέρρευσε ψυχολογικά και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε κλινική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», η Γεωργία Ζέμπερη που επί μήνες συγκλόνιζε το πανελλήνιο αναζητώντας απαντήσεις για την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, συσσώρευσε μέσα της ένα ασήκωτο φορτίο που επιδείνωσε ραγδαία την υγεία της.

Πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν ότι η χαροκαμένη μάνα διακομίστηκε στην ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται και της παρέχεται η απαραίτητη ιατρική βοήθεια για να στηριχθεί ψυχολογικά ώστε να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να ξαναβρεί δυνάμεις, καθώς δεν έχει φτάσει ακόμη στο τέλος του ο δύσκολος και απευκταίος για κάθε γονέα αγώνας της.

Η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου περιέγραψε στην «Espresso» αυτές τις δύσκολες ώρες της Γεωργίας Ζέμπερη: «Η κυρία Ζέμπερη έχει καταρρεύσει ψυχολογικά, ιδιαίτερα μετά το τέλος της πρωτόδικης διαδικασίας και νοσηλεύεται.

Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση προς όλους να σεβαστούν την κατάστασή της και την προσπάθεια που κάνουν τα δύο παιδιά της να τη βοηθήσουν να ξανασταθεί στα πόδια της».

Υπενθυμίζεται ότι και τον περασμένο Ιούλιο, κατά τη διάρκεια της δίκης στο Μεικτό Οκρωτό Αθηνών με κατηγορούμε τον Μανώλη Εσσατζανιάν-Σοροπίδη που καταδικάστηκε σε δις ισόβια χωρίς κανένα ελαφρυντικό, η Γεωργία Ζέμπερη είχε καταρρεύσει ξανά μη αντέχοντας την αφόρητη πίεση που βίωνε και είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Διαβάστε τι τραγικό έκανε παπάς ενώ τελούσε το μνημόσυνο της Ζέμπερη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.