Η απάντηση του Γιάννη Αντετοκούμπο στη Συμφωνία των Πρεσπών [φωτο, video]

Ποια η απάντηση του Γιάννη Αντετοκούμπο την ίδια ώρα που ψηφιζόταν η Συμφωνία των Πρεσπών;

Ενώ η Ελληνική Βουλή ψήφιζε την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και χάριζε την μακεδονική ταυτότητα στην γειτονική χώρα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδινε την δική του απάντηση

Ο Ελληνας μπασκετμπολίστας, Γιάννης Αντετοκούμπο, που πρόσφατα ανακηρύχθηκε σε «MVP» του ΝΒΑ, βγήκε ξανά στο παρκέ μετά τον πρόσφατο αγώνα των Μιλγουόκι Μπάκς για να μιλήσει στους Έλληνες φιλάθλους, ενώ εκείνοι φώναζαν ρυθμικά «MVP».

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο τους ευχαρίστησε που στηρίζουν την ομάδα τους, τον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ στη συνέχεια τους ζήτησε να τραγουδήσουν όλοι μαζί τον εθνικό ύμνο, όπως και έγινε. Πρόκειται για μία χειρονομία που σπάνια την βλέπουμε σε Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού.

Ο ίδιος έδινε το ρυθμό και τραγουδούσε, κρατώντας το μικρόφωνο.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο, με το παράδειγμά του, αποδεικνύει ότι, αν και Νιγηριανής καταγωγής, είναι πολύ πιο Έλληνας από όλους εκείνους που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, διότι έχει μερικά βασικά πράγματα που αποτελούν την ραχοκοκαλιά του Ελληνισμού: αγάπη στην πατρίδα, σεβασμό στην ελληνική σημαία, Ορθόδοξη πίστη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούμπο αρνήθηκε να υπογράψει στην ελληνική σημαία, από σεβασμό προς αυτήν, την ίδια στιγμή που νέα Ελληνόπουλα την σχίζουν, την καίνε και την φτύνουν.

Μην ξεχνάμε ακόμη ότι τόσο ο Γιάννης Αντετοκούμπο, όσο και τα αδέλφια του, είναι βαπτισμένοι Ορθόδοξοι χριστιανοί.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο αποδεικνύει ότι Έλληνες δεν είναι όσοι γεννιούνται Έλληνες, αλλά όσοι έχουν ξεκάθαρη ελληνική συνείδηση, τιμούν, αγαπούν και σέβονται την Ελλάδα και μετέχουν στην ελληνική παιδεία.

Δείτε βίντεο με τους πανηγυρισμούς του Γιάννη Αντετοκούμπο:

Δείτε πώς είναι η νέα βίλα πολυτελείας που αγόρασε ο Γιάννης Αντετοκούμπο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.