Μαρτυρία φρίκη για Λουτσάι και βιασμ@ 19χρονης: “Μου άρπαξε το κεφάλι για να του κάνω π…”

Ποια η μαρτυρία σοκ για βιασμ@ 19χρονης από τον Λουτσάι;

“Ήταν νευρικός και προκαλούσε τους πάντες” περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας, που συνάντησε τον 20χρονο Αλβανό Λουτσάι φερόμενο ως δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη, τρεις ημέρες μετά το έγκλημα που κατηγορείται ότι διέπραξε.

Όπως είπε μιλώντας στο STAR, το βράδυ εκείνο η συμπεριφορά του “δεν ήταν φυσιολογική. Ήταν νευρική” αναφέροντας ότι ο 20χρονος Λουτσάι “τσακώθηκε με έναν.

Τους είδα, ψιλοτραβιόντουσαν αλλά δεν πλησίασε κανένας”.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος Λουτσάι της Ελένης Τοπαλούδη, φέρεται να παρέσυρε μαζί με έναν 23χρονο την 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες, την οποία και κατηγορούνται ότι βίασαν.

Ο 23χρονος όταν συνελήφθη είπε στους αστυνομικούς ότι: “Ο Λ….κατέβασε το παντελόνι του και έκατσε στην άμμο. Η Ε…έλεγε συνέχεια άσε με να φύγω.

Αυτός της βαρούσε σφαλιάρες στο πρόσωπο, την έπιασε από τα μαλλιά και την ανάγκασε να του πάρει π…. Μετά ο Λ… ξάπλωσε την Ε… μπρούμυτα στην άμμο ενώ αυτή αντιστεκόταν με τα χέρια της” και συνέχισε:

“Η Ε… έλεγε αφήστε με να φύγω και ο Λ… της έλεγε πέντε λεπτά, πέντε λεπτά. Πήγα κοντά της προσπάθησα να της κατεβάσω το παντελόνι της αυτή δεν ήθελε και προσπάθησε με τα χέρια της να με σταματήσει αλλά της κράτησε τα χέρια ο Λ… και τελικά το κατέβασα”.

“Το μήνυμά μου είναι το εξής:

Να παραμείνουν προφυλακιστέοι μέχρι να γίνει η δίκη και όταν έρθει η ώρα της δίκης να τιμωρηθούν με τη μεγαλύτερη ποινή που υπάρχει”, δήλωσε ο πατέρας της 19χρονης μιλώντας στο STAR.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.