Μέρκελ: Τι ζήτησε για την πολυτελή σουίτα της των 5.000€. Πού δείπνησε ρομαντικά με Τσίπρα [video]

Πού μένει η Αγκέλα Μέρκελ στην Αθήνα, πώς είναι η πολυτελέστατη σουίτα της και ποιο ήταν το αίτημα της που ικανοποίησαν οι άνθρωποι του ξενοδοχείου;

Δείτε βίντεο από την πολυτελέστατη σουίτα που μένει η Άνγκελα Μέρκελ κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα. Τι ζήτησε από το ξενοδοχείο;

Πρόκειται για την καλύτερη σουίτα που διαθέτει το γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στη Βουλιαγμένη, έχει θέα όλο τον Σαρωνικό και κοστίζει 5.000 ευρώ τη βραδιά.

Μετά τις αμοιβαίες φιλοφρονήσεις και το θέρμο κλίμα μεταξύ Μέρκελ-Τσίπρα, ακολούθησε ρομαντικό δείπνο με θέα την Αθήνα και τη θάλασσα.

«Καμία σχέση με φτωχικά, λιτά και απέριττα. Καθόλου μνημονιακά. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 5.000 ευρώ την ημέρα κοστίζει η πολυτελέστατη σουίτα όπου φιλοξενείται η Γερμανίδα πολιτικός κατά την επίσημη επίσκεψή της στην Ελλάδα.

Είναι στην περιοχή της Βουλιαγμένης, στο πολυτελέστατο πεντάστερο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace. Είναι η πιο πολυτελής σουίτα που διαθέτει αυτό το πασίγνωστο ξενοδοχείο εκεί στη Βουλιαγμένη.

Έχει ένα απίστευτο master bedroom, επίσης ένας δωμάτιο στο οποίο μπορεί να δώσει γεύμα σε οκτώ άτομα. Πολυτελέστατο μπάνιο με δικό του τζακούζι, δικό του χαμάμ και όλα αυτά με θέα το Σαρωνικό.

Η Μέρκελ είχε ζητήσει να μείνει στον πιο ψηλό όροφο του ξενοδοχείου και το αίτημά της έγινε δεκτό, στον έβδομο όροφο θα είναι, θα τα βλέπει όλα πιάτο», αποκάλυψε ο Οδυσσέας Μητσόπουλος:

Μετά τις δηλώσες τους, ο Aλέξης Τσίπρας και η Άγκελα Μέρκελ δείπνησαν ρομαντικά στον Πειραιά στο εστιατόριο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ», το οποίο βρίσκεται στον Προφήτη Ηλία του Πειραιά, με υπέροχη θέα προς τη θάλασσα.

Το δείπνο ήταν για 10-15 άτομα, ενώ μετά τις 5μμ είχε αδειάσει το μαγαζί από πελάτες και υπήρχαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ θα έγιναν και ανάλογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη.

Η πρόταση για το συγκεκριμένο μαγαζί δόθηκε από την γερμανική Πρεσβεία, γεγονός που δείχνει ότι οι Γερμανοί συχνάζουν και απολαμβάνουν τις ομορφιές του Πειραιά.

Διαβάστε τι απάντησε ο Τσίπρας αν μετανίωσε για το “Go back madame Merkel”, άφωνοι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.