Νίκος Μακρόπουλος: Ποια η 28χρονη σύντροφος Γιούλη Τάσσου, πολύκροτο διαζύγιο, ασθένεια γιου

Τι είπε ο Νίκος Μακρόπουλος για το πολύκροτο διαζύγιο του, τη νέα του σύντροφο Γιούλη Τάσσου και την ασθένεια του γιου του που του άσπρισε τα μαλλιά;

Για όλους και για όλα μίλησε ο Νίκος Μακρόπουλος σε μια σπάνια συνέντευξή του που παραχώρησε στην Real News.

Ο Νίκος Μακρόπουλος, ο οποίος διανύει την καλύτερη επαγγελματική του φάση, με το νέο του άλμπουμ «Που και Που» να στέφεται διπλά πλατινένιο, μίλησε για το δύσκολο διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του αλλά και το πρόβλημα υγείας του γιου του που του άσπρισε τα μαλλιά μέσα σε μια ημέρα.

Ερωτηθείς λοιπόν για την πιο δύσκολη στιγμή του, ο Νίκος Μακρόπουλος απάντησε:

«Θα γυρίσω αρκετά χρόνια πίσω τότε που ο γιος μου ήταν πολύ μικρός ακόμα και τον ταλαιπωρούσε το άσθμα. Ένα βράδυ σε μία βαριά κρίση άσθματος μεταφερθήκαμε στο νοσοκομείο και οι γιατροί μας είπαν πως δεν επανερχόταν με την κορτιζόνη και ότι θα έπρεπε να προχωρήσουν σε τραχιοτομή. Τελικά δεν χρειάστηκε, καθώς επανήλθε λίγη ώρα μετά. Εκείνο το βράδυ κυριολεκτικά άσπρισαν τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες ώρες. Ήταν η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου».

Όσον αφορά στο διαζύγιό του, όπως εξομολογήθηκε o Νίκος Μακρόπουλος, το διαχειρίστηκε με… «σιγή ιχθύος».

«Δεν είπα τίποτα για πάνω από έξι χρόνια. Δεν ήθελα εν θερμώ να πράξω ούτε να πάρω θέση φοβούμενος ότι θα μεροληπτήσω. Η σιωπή ήταν το κύριο στοιχείο της διαχείρισης και της αντίδρασης μου τότε. Τελικά ο χρόνος με δικαίωσε..» ανέφερε.

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε o Νίκος Μακρόπουλος για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του «ο χρόνος είναι καλύτερος γιατρός. Η σχέση μας έχει αποκατασταθεί, είναι μία φυσιολογική σχέση δύο διαζευγμένων που έχουν παιδί».

Ο τραγουδιστής έχει γυρίσει πλέον σελίδα στη ζωή του, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του Γιούλη Τάσσου.

«Η Γιούλη μου στέκεται σε κάθε δυσκολία. Με στηρίζει σε όλους τους τομείς, είναι ένας άνθρωπος συγκροτημένος και σοβαρός. Επίσης το ότι είναι μία άριστη τραγουδίστρια έχει ως αποτέλεσμα να με κατανοεί πλήρως γνωρίζοντας τις δυσκολίες του επαγγέλματος» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Η Γιούλη τότε είχε κακολογηθεί (κατά τη διάρκεια του διαζυγίου του) με πολύ άσχημο τρόπο και με εκφράσεις τύπου “πέτρα του σκανδάλου” που στην τελική μόνο αυτό δεν ήταν. Το πλήγμα δυστυχώς για εκείνη ήταν μεγάλο γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν ίσχυε. Προς τιμήν της σεβόμενη εμένα δεν βγήκε ούτε να απαντήσει ούτε να πάρει θέση».

Όσο για τον αν σκέφτεται να ντυθεί ξανά γαμπρός; «Ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου, όπως δεν είναι και το να σκεφτώ την πιθανότητα να γίνω ξανά μπαμπάς. Βεβαίως δεν αποκλείω τίποτα».

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «The 2Night Show», ο Νίκος Μακρόπουλος προχώρησε σε μία ακόμα πιο σπάνια εξομολόγηση, μίλησε για το διαζύγιο του, έπειτα από 25 χρόνια γάμου.

Ο Νίκος Μακρόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ένας χωρισμός, όπως όλοι οι χωρισμοί. Σε ένα χωρισμό φταίνε και οι δύο. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο πλευρές διαπιστώνουν μετά από τόσα χρόνια, ότι τελικά δεν ξέρεις τον άνθρωπο που ήσουν δίπλα του. Σε έναν τέτοιο χωρισμό μεταμορφώνονται οι άνθρωποι. Ο χρόνος όμως είναι γιατρός. Έχουν ηρεμήσει τα πράγματα».

Διαβάστε ποια η 28χρονη Γιούλη Τάσσου και πώς “καμάκωσε” η Γιούλη Τάσσου τον Νίκο Μακρόπουλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.