Θέμος Αναστασιάδης: Η σπάνια μορφή καρκίνου και η επιθετική θεραπεία

Πώς πάλεψε ο Θέμος Αναστασιάδης τη σπάνια μορφή καρκίνου από την οποία έπασχε;

Άνιση μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου που ήταν δύσκολο να καταπολεμηθεί, έδινε ο Θέμος Αναστασιάδης τα τελευταία δύο χρόνια.

Μένοντας μόνιμα στην Ελβετία, ο Θέμος Αναστασιάδης δεν επισκεπτόταν την Ελλάδα τον τελευταίο καιρό ακριβώς λόγω της μάχης που έδινε για τη ζωή του.

Είχε διαγνωστεί η ασθένεια τον Σεπτέμβριο του 2017. Η πρώτη μάχη δόθηκε στην Ζυρίχη της Ελβετίας και στη συνέχεια πήγε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο εξειδικευμένες κλινικές του κόσμου, στην διάσημη κλινική Dana Farber της Βοστώνης.

Εκεί, ο Θέμος Αναστασιάδης, υποβλήθηκε σε εντατική και επιθετική θεραπεία. Παρόλα αυτά, στάθηκε όρθιος και ο οργανισμός του κατάφερε και την άντεξε. Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα, ο καρκίνος επανεμφανίστηκε.

Το τελευταίο πεντάμηνο η υγεία του επιδεινώνονταν διαρκώς και το τελευταίο δίμηνο, χειροτέρεψε θεαματικά. Πριν από λίγες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του από τη Ζυρίχη που τον έδειχναν καταβεβλημένο από την ασθένεια.

Ο οργανισμός του δεν άντεξε και την Τρίτη άφησε την τελευταία του πνοή. Η κηδεία του θα γίνει στην Κηφισιά, μάλλον την ερχόμενη Κυριακή.

Διαβάστε ποια η περιουσία του Θέμου Αναστασιάδη και πού την αφήνει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.