Θέμος Αναστασιάδης, κηδεία: Απαρηγόρητη η Βασιλική Παναγιωτοπούλου. Ποιοι διάσημοι βρέθηκαν [φωτο]

Ποιοι διάσημοι βρέθηκαν στην κηδεία του Θέμου Αναστασιάδη και πώς ήταν η Βασιλική Παναγιωτοπούλου;

Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Θέμο Αναστασιάδη είπαν σήμερα το μεσημέρι στην κηδεία στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά άνθρωποι από τον δημοσιογραφικό, πολιτικό, επιχειρηματικό αλλά και καλλιτεχνικό κόσμο.

Η αγαπημένη του σύζυγος Βασιλική Παναγιωτοπούλου, που ήταν δίπλα την περίοδο της ασθένειάς του ήταν συντετριμμένη. Μαζί με τα παιδιά της έφθασε νωρίς στην εκκλησία κρατώντας ένα τριαντάφυλλο για τον αγαπημένο της, Θέμο.

Ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε σε ηλικία 61 ετών, νικημένος από τον καρκίνο και σήμερα Κυριακή, η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνάδελφοι και κόσμος που τον ήξερε μέσα από το έργο του τον αποχαιρετούν στην κηδεία του, στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.

Για 1,5 χρόνο ο Θέμος Αναστασιάδης έδινε μάχη με τον καρκίνο αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής. Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Θέμος διαγνώστηκε με μια πολύ σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου, το οστεοσάρκωμα στον θώρακα. Η σύζυγός του, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, όσο και τα τρία παιδιά τους βρισκόταν από το πρώτο λεπτό στο πλευρό του. Και σήμερα δυστυχώς τον αποχαιρετούν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.