Θέμος Αναστασιάδης: Ποια η περιουσία του και η επόμενη μέρα για “Πρώτο θέμα”

Ποια η περιουσία του Θέμου Αναστασιάδη;

Ήταν πολύ δύσκολες οι τελευταίες ημέρες του Θέμου Αναστασιάδη. Από το 2017 έδινε μάχη με τον καρκίνο και γι’ αυτό το λόγο μάλιστα είχε ταξιδέψει σε εξειδικευμένο θεραπευτικό κέντρο στη Βοστώνη των ΗΠΑ όπου και υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία.

Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε αρχικά ωστόσο η νόσος είχε επιθετική μορφή και επέστρεψε. Ο Θέμος Αναστασιάδης το πάλεψε μέχρι τέλους.

Βλέποντας όμως το τέλος να πλησιάζει είχε φροντίσει να τακτοποιήσει όλα τα προσωπικά του θέματα.

Ταξίδεψε από την Ελβετία στην Ελλάδα πριν μερικούς μήνες ώστε να διευθετήσει όλα τα ζητήματα που αφορούσαν την προσωπική του περιουσία την οποία και μεταβίβασε στην σύζυγό του Βασιλική Παναγιωτοπούλου και τα τρία τους παιδιά.

Όσον αφορά στην επιχειρηματική του περιουσία υπάρχουν δύο αντικρουόμενες πληροφορίες.

Η μια θέλει τον Θέμο Αναστασιάδη να είχε μεταβιβάσει τις μετοχές του στο «Πρώτο Θέμα» (εφημερίδα, site και ραδιόφωνο) στον συνέταιρό του και πολλά χρόνια επαγγελματικό του συνοδοιπόρο Τάσο Καραμήτσο.

Μια άλλη πληροφορία αναφέρει πως το συγκεκριμένο πακέτο μετοχών έχει μεταβιβαστεί σε άλλο επιχειρηματία που δραστηριοποιείται ήδη στα Μέσα Ενημέρωσης και θα εμφανιστεί όταν αυτός κρίνει πως είναι ο κατάλληλος χρόνος.

Ο Θέμος Αναστασιάδης έχοντας πρώτα συζητήσει με την γυναίκα του αποφάσισαν εκείνη και τα παιδιά να μην συνεχίσουν την επιχειρηματική δραστηριότητα του εκδότη.

Δηλαδή σε κάθε περίπτωση οι μετοχές του «Πρώτου Θέματος» μεταβιβάστηκαν εγκαίρως.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.