Ζένια Σολδάτου #PowerofLovegr: Σε ποιο σκάνδαλο είναι μπλεγμένη. Tus, πανσιόν, Σάκης Βέρρος και… [video, φωτο]

Σε ποιο σκάνδαλο εμπλέκεται η Ζένια Σολδάτου του Power of Love;

Η γυναίκα που τραβάει τα βλέμματα κυρίως των ανδρών στο Power of Love δεν είναι άλλη από την Ζένια Σολδάτου.

Με μία έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι η Ζένια Σολδάτου τα σπάει…κορμί θανατηφόρο!

Με χιλιάδες φίλους να την ακολουθούν πιστά όπου κι αν εμφανίζεται οι φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλούν εγκεφαλικά.

Από τα 17 της χρόνια, η Ζένια Σολδάτουλαμβάνει μέρος σε φωτογραφίσεις και επιδείξεις μόδας, ενώ έχει συνεργαστεί σε μεγάλα και επώνυμα νυχτερινά κέντρα ως χορεύτρια.

Η Ζένια Σολδάτου τελείωσε τις σπουδές της στις τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ ξεχωριστή θέση στη ζωή της είχε πάντοτε και ο χορό, ενώ έχει πάρει μέρος και σε video clip γνωστών τραγουδιστών όπως ο Τus και Σάκης Βέρρος.

Το ξεκατίνιασμα στο facebook

Η Ζένια Σολδάτου είναι από μόνη ένα κορίτσι σκάνδαλο.

Όμως εμπλέκεται και σε ένα κανονικό “σκάνδαλο” καθώς έκραξε δημόσια πανσιόν στην Πρέβεζα και πήρε απάντηση από τον επιχειρηματία στο facebook.

Εκείνη υποστηρίζει ότι την άφησαν στη μέση του δρόμου, χωρίς δωμάτιο και η πανσιόν αρνείται τις κατηγορίες ρίχνοντας της ευθύνη που δεν τους ενημέρωσε και τους είχε στο περίμενε…

«Ακρως αντί επαγγελματίες, μας άφησαν στην μέση του δρόμου ενώ είχαμε κάνει κρατήσει γιατί το τελευταίο check in είναι μέχρι της 20:00 (χωρίς καμία ενημέρωση φυσικά) ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ!!» γράφει οργισμένη η Ζένια Σολδάτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Η απάντηση – καρφί

Σας παρακαλώ να μη λέτε ανακρίβειες…. είχατε δηλώσει ότι θα έρθετε αρχικά στις 5, μετά στις 6, μετά στις 8 κ ήρθατε στις 10 το βράδυ χωρίς ενημέρωση από την πλευρά σας…και φυσικά η κράτησή σας ήταν μόνο τηλεφωνική κ χωρίς προκαταβολή. Σας περιμέναμε μέχρι τις 9:30 αλλά δεν εμφανιστηκατε. Η πανσιόν μας λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια με απόλυτο επαγγελματισμό και οι πελάτες μας το γνωρίζουν. Σας ευχαριστούμε.

Πάντως στα σχόλια κάποιοι άνθρωποι φαίνεται να υποστηρίζουν την Ζένια Σολδάτου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.