Τσίπρας – Στάη: Τι είπαν κρυφά και διέρρευσε από Ράδιο Αρβύλα. Έρευνα, ΕΔΕ και… Χαμός [video]

Τι είπαν Αλέξης Τσίπρας και Έλλη Στάη στο OPEN;

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» της συζήτησης που είχε η Έλλη Στάη με τον Αλέξη Τσίπρα πριν «ανοίξουν» επίσημα οι κάμερες για τη συνέντευξη που έγινε στις αρχές του προηγούμενου μήνα.

Στο OPEN προσπαθούν να βρουν ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που έδωσαν το βίντεο αυτό στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και στο οποίο πολλοί θεωρούν ότι εκτίθεται η δημοσιογράφος με όσα λέει στον πρωθυπουργό, ιδιαίτερα με το ότι δεν της έχει προτείνει ακόμα να πολιτευθεί.

Οι έρευνες που γίνονται στο OPEN δεν εστιάζονται μόνο στον τηλεοπτικό σταθμό αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η συνέντευξη δινόταν και στην ΕΡΤ αλλά και στο ΑΠΕ.

Έτσι η διοίκηση του OPEN ζητά από τα αρμόδια τμήματα του σταθμού να τους ενημερώσουν πότε «άνοιξαν τα κυκλώματα», πότε δηλαδή άρχισαν να «δίνουν εικόνα» σε ΕΡΤ και ΑΠΕ, θεωρώντας ότι αν την ώρα της εισόδου του πρωθυπουργού στο στούντιο ήταν σε σύνδεση θα μπορούσαν οι «Αρβύλες» να έχουν πάρει από εκεί το υλικό.

Σε περίπτωση όμως που η σύνδεση, το κύκλωμα με ΕΡΤ και ΑΠΕ, άνοιξε μετά την είσοδο του πρωθυπουργού στο στούντιο τότε είναι σαφές ότι η διαρροή έγινε από μέσα, δηλαδή από το βαν που έλεγχε όλο το υλικό και ό,τι έβγαινε στον αέρα, οπότε είναι αποφασισμένο να δημιουργηθεί ένορκη διοικητική εξέταση για να βρεθούν αυτοί που το έδωσαν στην εκπομπή.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου πέρα από το ποιοι έδωσαν τα υλικό κάποιοι από την διοίκηση του OPEN πρότειναν ακόμα και να μηνύσουν τον ΣΚΑΪ καθώς πρόβαλε υλικό τους χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Όμως, ανώτατοι αξιωματούχοι του σταθμού, απέρριψαν την ιδέα. Άλλωστε, εκεί… μπερδεύονται τα πράγματα καθώς στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο είναι «ο κλέψας του κλέψαντος» ή για να το θέσω πιο… κόσμια ο καθένας παίρνει υλικό από άλλα τηλεοπτικά κανάλια και τα χρησιμοποιεί για εκπομπές του, όπως κάνουν και σε εκπομπές του OPEN. Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση το υλικό είναι πιο… ιδιαίτερο καθώς με αυτό εκτέθηκε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεών του αλλά σίγουρα η «Ράδιο Αρβύλα» εξασφάλισαν υλικό που… πολλοί θα ήθελαν να το είχαν…!

Ο διάλογος ΤσίπραΣτάη

Αλέξης Τσίπρας: Καλά;

Έλλη Στάη: Ήρθες πολύ έγκαιρα

Αλέξης Τσίπρας: Τα χέρια σου είναι παγωμένα

Έλλη Στάη: Τα χέρια μου είναι παγωμένα… Μπορεί να κρυώσεις και εσύ εδώ μέσα

Αλέξης Τσίπρας: Δεν μπορώ να κάτσω πίσω έχω τα…

Έλλη Στάη: Κι όταν λέω αέρα εννοώ ότι παίζει αέρας και όχι εμένα

Αλέξης Τσίπρας: Εμένα δεν με ενοχλεί τίποτα

Έλλη Στάη: Στο ΒΑΝ αποφασίστε ποιος θα μου μιλάει ε… Φοβάμαι για τα συστήματα. Φύγετε λίγο από μπροστά εκεί… Κύριε Πρόεδρε

Αλέξης Τσίπρας: Ναι

Έλλη Στάη: Το πλάνο είναι αυτό εδώ

Αλέξης Τσίπρας: Α! Καλό φαίνεται Είναι εκτυφλωτική η Έλλη ρε παιδί μου και ούτως η άλλως…

Έλλη Στάη: Στο τέλος θα έπρεπε να πολιτευτούμε και μαζί αλλά δεν μου το έχετε προτείνει ακόμα…

Δείτε το video που έπαιξε στους Ράδιο Αρβύλα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.