Ξέσπασε ο Απόστολος Γκλέτσος: “Είπα ότι έχω κάνει σeξ με άντρα γιατί…”

Ποιο το ξέσπασμα του Αποστόλου Γκλετσου;

Το 2016, ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυπτε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ότι έχει κάνει σεξ με άντρα με την περίφημη ατάκα «Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο μεριές».

Η δήλωσή του είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση ενώ ο ίδιος λίγο αργότερα είχε κάνει λόγο για «πολιτική δήλωση».

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην εκπομπή Αυτοψία για την επιλογή του να κάνει τότε τη συγκεκριμένη αποκάλυψη και το πώς αυτό επηρέασε τη ζωή του και την πολιτική του καριέρα.

Δήλωσε μάλιστα πως αυτή του τη δήλωση θα τη βρει μπροστά του, αλλά θετικά και πως οποίος τολμήσει να τη χρησιμοποιήσει εναντίον του, θα το βρει μπροστά του.

«Ήταν μια ιερή, πατρική δήλωση και πολιτική. Πριν από τρεις μήνες κρεμάστηκε ένα παιδί από bullying… Λόγω της θέσεώς μου κι επειδή είμαι πολύ κοντά στα παιδιά, έρχονται και μου εκμυστηρεύονται πράγματα και πολλοί γονείς, κυρίως μανάδες.

Το θεώρησα καθήκον μου να βγω και να πω κάποια πράγματα. Θεώρησα ότι πρέπει να το κάνω και το έκανα», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Ήταν μια προσπάθεια απενοχοποίησης για όποιον το έχει βιώσει στο παρελθόν και φοβάται τις συνέπειες μια κοινωνίας να το πει.

Απόλυτα αυτός ήταν ο λόγος, δεν είχα κανέναν άλλο λόγο να το πω. Ούτε για τη δημοσιότητα. Ήταν ακριβώς γι’ αυτό το λόγο», πρόσθεσε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.