Βόμβα στο καφενείο της Βουλής: «Μου το είπε ο Τσίπρας, θα κάνει εκλογές τον…» Νέος αιφνιδιασμός

Τι διαφήμιζε γνωστός υπουργός της κυβέρνησης στο καφενείο της Βουλής; Πότε σχεδιάζει να αιφνιδιάσει με εκλογές ο Τσίπρας;

Ενώ τα περισσότερα σενάρια δίνουν ως πιθανό μήνα εκλογών, τον Μάϊο, κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης διατείνεται πως οι κάλπες θα στηθούν ένα μήνα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 21 Απριλίου.

«Δεν μπορεί να κάνει εκλογές το Μάιο. Θα δημιουργηθεί απίστευτο αλαλούμ», υποστήριζε συνομιλώντας με βουλευτή του κόμματος στο κυλικείο της Βουλής, γνωρίζοντας ότι τον ακούνε οι δημοσιογράφοι.

«Μια καλή ημερομηνία είναι η Κυριακή των Βαΐων (21 Απριλίου)», συνέχισε.

«Σε ένα μήνα πάμε σε εθνικές εκλογές. Μου το είπε Τσίπρας», κατέληξε.

Ενα ακόμα σενάριο για τις εκλογές 2019 που κερδίζει έδαφος τελευταία, είναι εκείνο των «τριών Κυριακών».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας, εξετάζει το ενδεχόμενο της διενέργειας αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογών στις 19 και 26 Μαΐου αντίστοιχα, και των εθνικών εκλογών την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου.

Μία παραλλαγή αυτού του σεναρίου είναι να πάει ο πρώτο γύρος των αυτοδιοικητικών στις 12 Μαϊου, ο δεύτερος στις 19 και να στηθούν ταυτόχρονα οι κάλπες για ευρωεκλογές και εθνικές στις 26 Μαϊου.

Θυμίζουμε ότι μόλις χθες η ιταλική εφημερίδα «Il Manifesto» αναφερόταν σε προετοιμασία του Μεγάρου Μαξίμου να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές τον Μάϊο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.