Ελένη Τοπαλούδη, ανατριχιαστικό: Τι αποκάλυψε δολοφόνος Κούκουρας “Έκλεισα τα αυτιά για να μην ακούω το…”

Τι αποκάλυψε δολοφόνος Κούκουρας για την Ελένη Τοπαλούδη;

Τι εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του για τη μοιραία νύχτα ο 21χρονος Ροδίτης Κούκουρας που κατηγορείται μαζί με τον 19χρονο Αλβανό για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Ως άτομα επιθετικά, με παραβατική συμπεριφορά, φόβος και τρόμος για όσους βρίσκονταν στο δρόμο τους, περιγράφουν τους δύο δράστες της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη οι καθηγητές τους και πρόσωπα που τους γνώρισαν.

Τα νέα στοιχεία της δικογραφίας που αποκαλύπτει η Real News δείχνουν πως ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης Κούκουρας είχαν προβληματίσει εδώ και καιρό τους δασκάλους τους οι οποίοι χτυπούσαν «καμπανάκι» στις οικογένειές τους, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα όπως λένε οι ίδιοι.

Ενδεικτικό αυτού είναι η κατάθεση της μητέρας του 21χρονου Κούκουρας που αποδίδει τα όποια προβλήματα του παιδιού της κατά το παρελθόν στις «κακές παρέες» και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών οι οποίες -όπως της είπε και ο υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ που απευθύνθηκε- «σταμάτησαν την πνευματική του ωρίμανση στην ηλικία κατά την οποία άρχισε τη χρήση».

Αναφερόμενη στη συμπεριφορά του γιου της κατά τις ημέρες μετά τη δολοφονία και πριν αποκαλυφθεί ότι είναι ο ένας από τους δύο δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη, λέει πως δεν παρατήρησε κάτι διαφορετικό στη στάση του.

Επίσης, σύμφωνα με τη Real News αναφέρει ότι όταν πλέον τους ειδοποίησαν από το Λιμενικό στη διαδρομή μέχρι το Λιμεναρχείο ο γιος της έκλαιγε και της είπε:«Μαμά, εγώ δεν θα μπορούσα να σκοτώσω την κοπέλα, προσπαθούσα να κλείσω τα αυτιά μου για να μην ακούω».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.