Έκπληξη: Ποιος παικταράς του Survivor κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ [φωτο]

Ποιος παικταράς του Survivor κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Στον «στίβο της πολιτικής» φαίνεται ότι κατεβαίνει ο πρώην παίκτης του Survivor και του Nomads, Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο γνωστός «μισθοφόρος», και μάλιστα με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Σελίδας ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ζήτησε συνάντηση με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, η οποία και πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα.

Γέννημα θρέμμα Αγίας Παρασκευής – Θετική η συνάντηση

Το βράδυ της Τρίτης συναντήθηκε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιώργος Σταθόπουλος, με τον «μισθοφόρο», μετά από πρόταση του πρώην παίκτη, ο οποίος αυτοπροτάθηκε να κατεβεί δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γέννημα θρέμμα της περιοχής, δραστηριοποιείται στην τοπική επιχειρηματικότητα, καθώς έχει δύο μαγαζιά στην Αγ. Παρασκευή και ένα στον Χολαργό.

Μέχρι τώρα ο Γιώργος Σταθόπουλος δεν έχει δώσει οριστική απάντηση, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Σελίδας… καλοβλέπει την ένταξη του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο ψηφοδέλτιο του.

Ο Γιώργος Σταθόπουλος βγήκε δήμαρχος το 2014 στηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ και η υποψηφιότητά του θα στηριχθεί εκ νέου από το κόμμα της Κουμουνδούρου στις επερχόμενες εκλογές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.