Ξεφτίλα ο Μπογδάνος: Τι τραγικό δήλωσε και τον έδιωξαν με κλωτσιές από ΝΔ

Ποια η απίστευτη δήλωση Μπογδάνου που εξαγρίωσε τη ΝΔ;

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών είπε πως ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ.

Αφορμή στάθηκε σχόλιο του δημοσιογράφου στο twitter. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε ανάρτηση οπαδού της Χρυσής Αυγής για την ΕΡΤ που μιλούσε για τανκς στο ραδιομέγαρο, απάντησε: «Ψηφίστε σωστά και το έχουμε».

Μετά το θόρυβο που είχε προκαλέσει ο διάλογος του δημοσιογράφου στο twitter, ο K. Μπογδάνος είχε προσπαθήσει να δικαιολογηθεί με το επιχείρημα ότι απλώς συνέστησε σε έναν χρυσαυγίτη να ψηφίσει ΝΔ.

«Οι μαδουροφασίστες της πολιτικής ορθότητας θίχτηκαν που είπα σε ΧΑυγίτη να ψηφίσει ΝΔ για να πάψει η ασυδοσία της ΕΡΤ.

Λογικό. Θέλουν τους δεξιούς κάτω από την φτερούγα των φίλων τους, των νεοναζί, να ψηφίζουν ΟΧΙ και Θάνου. Χτυπηθείτε όσο θέλετε, αλλά αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα», έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος.

Η M. Σπυράκη χαρακτήρισε ξένες τέτοιες συμπεριφορές με τη ΝΔ.

Πηγές, της ΝΔ υπενθύμιζαν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο την ενόχλησή του για περιπτώσεις στελεχών που αυτοανακηρύσσονται υποψήφιοι βουλευτές, στέλνοντας, μάλιστα, σαφές μήνυμα ότι δεν θ’ ανεχθεί περιπτώσεις υποψηφίων για τις οποίες δεν υπάρχει η «βούλα» του κόμματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως και η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη ερωτηθείσα για «τις απόψεις Μπογδάνου για την ΕΡΤ δήλωσε:

«Η ΝΔ είναι ένα βαθιά δημοκρατικό, πατριωτικό, φιλελεύθερο, κόμμα. Όταν είπαμε ότι η ΕΡΤ είναι εργαλείο προπαγάνδας είχαμε δίκιο. Εγώ θέλω να δω μια ποιοτική, ελεύθερη, δημόσια, τηλεόραση. Οι ακραίες ωστόσο φωνές (σ.σ.: για τανκς στην ΕΡΤ) δεν εκφράζουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.