Πατέρας Άννυ, ανατριχιαστικό: “Είχα πάρει ναρκωτικά, είχε μελανιάσει και…”

Τι δήλωσε ο πατέρας της Μικρής Άννυ;

Ανατριχίλα προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε ο πατέρας της μικρής Άννυ, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε και τεμάχισε την κόρη του τον Απρίλιο του 2015.

Ο πατέρας της 4χρονης, μίλησε στη εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», λίγο πριν την απόφαση του Εφετείου, σχετικά με τη δολοφονία της Άννυ.

«Δεν έχω σκοτώσει το παιδί μου, δεν είχα λόγο να τα κάνω αυτό», δήλωσε ενώ ανέφερε πως έχει μετανιώσει για όλα όσα έχουν συμβεί και πως αν μπορούσε θα γυρνούσε το χρόνο πίσω.

Αναφορικά με τη σχέση που είχε με την 4χρονη είπε πώς είχε πολύ καλή σχέση με την μικρή ενώ αρνήθηκε παράλληλα τον ισχυρισμό της μητέρας ότι όταν αυτή έφυγε για τη Γερμανία, άφησε την μικρή στην πεθερά της.

Υποστήριξε μάλιστα ότι η μητέρας της Άννυ τον εμπιστευόταν και την άφησε, ενώ η ίδια γνώριζε ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών.

Ο πατέρας της 4χρονης, όσον αφορά την ημέρα που βρήκε νεκρή την Άννυ είπε: «Στο κρεβάτι ήταν. Το σώμα του είχε γίνει σκληρό και είχε μπλε χείλια.

Κατάλαβα ότι είχε πεθάνει. Θέλω να το ξεχάσω αυτό το πράγμα». Ο Σάββας πρόσθεσε ότι όλα όσα ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες και όλα όσα έκανε, έγιναν ενώ ο ίδιος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ο Σάββας ανέφερε για τον φίλο του, τον Νικολάι, το άτομο που έμεναν μαζί στο σπίτι, έλειπε εκείνη την ημέρα και πως του διηγήθηκε όσα έγιναν, όταν αυτός επέστρεψε.

Ο Νικολάι πίστευε στην αρχή πώς του έκανε πλάκα για το περιστατικό και πως μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε αναφέρει τίποτα σε κανέναν, γιατί φοβόταν.

«Ήρθε μετά από τρεις μέρες πάλι. Του είπα ότι το παιδί πέθανε. Δεν με πίστευε πρώτα. Νόμιζε ότι το είπα για πλάκα. Μετά κατάλαβε ότι ήταν σοβαρό, γιατί όταν του μίλαγα, έκλαιγα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Σάββας υποστήριξε ότι η μικρή Άννυ όταν την βρήκε έκανε εμετό και κατήγγειλε στη συνέχεια ότι οι αρχές δεν εξέτασαν ποτέ το στοιχείο αυτό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.