Χαμός στο ΣΚΑΙ: Εκτός εαυτού ο Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα. Τι ζητάνε, γιατί νευρίασαν

Τι συμβαίνει με τον Αντώνη Κανάκη, τους Ράδιο Αρβύλα και το ΣΚΑΙ;

Τα πράγματα για τον ΣΚΑΪ δεν πάνε όπως τα περίμεναν, αφού βλέπουν τα προγράμματά τους είτε να… καταποντίζονται από την αρχή, είτε να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα και εν συνεχεία να χάνουν τη δυναμική τους.

Το κανάλι, περίμενε πώς και πώς την πρεμιέρα του Survivor, αλλά και της εκπομπής του Αντώνη Κανάκη, «Ράδιο Αρβύλα».

Οι ιθύνοντες του καναλιού, θεωρούσαν πως είναι δύο πολύ δυνατά προγράμματα, τα οποία θα απέφεραν στον σταθμό τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης.

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν πήγαν όπως ακριβώς τα είχαν σχεδιάσει στο Φάληρο. Το Survivor δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσελκύσει τους τηλεθεατές και σημειώνει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, τα οποία υποχρεώνουν τους υπευθύνους του καναλιού σε ριζικές αλλαγές.

Μία από αυτή είναι η επιστροφή της Κατερίνας Δαλάκα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τι συνέβη όμως με τους «Ράδιο Αρβύλα»; Γιατί ο Αντώνης Κανάκης εμφανίζεται εκνευρισμένος;

Η χαμηλή τηλεθέαση του Survivor επηρεάζει τους «Ράδιο Αρβύλα» που προσπαθούν μόνοι τους να ανεβάσουν τα νούμερα. Η σατιρική εκπομπή παρέλαβε σχεδόν μονοψήφια νούμερα. Κατάφερε βέβαια να το φτάσει στο 19,6% στο σύνολο του κοινού και να είναι πρώτο στα τέταρτα σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

Μάλιστα, στο νεανικό κοινό σημείωσε μέσο όρο 22,7%. Αυτό όμως έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του Αντώνη Κανάκη που εμφανίζεται εκνευρισμένος με τον ΣΚΑΙ. Ξέρουν πολύ καλά πως μπορούν να σημειώσουν αρκετά μεγαλύτερα ποσοστά και πως η κατρακύλα του ριάλιτι επιβίωσης επηρεάζει και τους ίδιους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.