Ώρες αγωνίας για Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Τι είπε στην απολογία της, ποιον κατηγόρησε

Τι είπε στην απολογία της η Ειρήνη Μελισσαροπούλου;

Απολογήθηκε η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, για τη μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης τονίζοντας για ακόμη μια φορά «Δεν γνώριζα ότι είχα ναρκωτικά στο σάκο μου».

Με την παρουσία των γονέων της απολογήθηκε ενώπιον των δικαστών στο Χονγκ Κονγκ η 21χρονη Ελληνίδα από τη Μυτιλήνη για τη μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης που βρέθηκαν στο σάκο της.

Επί 2,5 ώρες η Ειρήνη Μελισσαροπούλου διηγήθηκε στο δικαστήριο τη ζωή της, τις δουλειές που έκανε για να βγάζει τα προ το ζην, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι γνώριζε ως κόρη αστυνομικού τους ελέγχους στα αεροδρόμια μέσω των ακτινών x ray και πως γι’ αυτό το λόγο δεν θα ήταν δυνατόν, η ίδια να επιχειρήσει να εισάγει ναρκωτικά μέσω του αεροδρομίου στο Χονγκ Κονγκ.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της απολογίας της η Ειρήνη Μελισσαροπούλου αναφέρθηκε στη στενή φιλική σχέση που διατηρούσε με έναν άνδρα Ρουμανικής καταγωγής, ονόματι Πέτρο, ο οποίος όπως ανέφερε ήταν εκείνος που της πρότεινε να πάνε Αντίς Αμπέμπα και έπειτα στο Χονγκ – Κονγκ με προοπτική για την ίδια να κάνει καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ.

Όπως υποστήριξε στην απολογία της η νεαρή γυναίκα, ο Πέτρος της είχε εκδώσει τα εισιτήρια και της είχε προετοιμάσει το ταξίδι. «Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν είχα λόγο να υποψιαστώ κάτι» είπε στην απολογία της η νεαρή κοπέλα.

Στη συνέχεια η Ειρήνη Μελισσαροπούλου υποστήριξε ότι τον σάκο που βρέθηκαν τα ναρκωτικά της τον έδωσε ο φίλος της για να βάλει τα ρούχα της μέσα, δείχνοντας εκείνον για την μεταφορά της επίμαχης ποσότητας.

Ο σάκος, αυτός όπως είπε, ήταν ιδιαίτερα ελαφρύς όταν το έπιασε στα χέρια της και ως εκ τούτου δεν είχε κανένα λόγο να υποψιαστεί οτιδήποτε.«Αν γνώριζα ότι το σακ – βουαγιάζ είχε ναρκωτικά γιατί να μην το πετάξω;» διερωτήθηκε στο δικαστήριο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.