Αγνώριστη η Ελένη Φιλίνη στο YFSF: Χαμός με την ηλικία της [video]

Δείτε την αγνώριστη Ελένη Φιλίνη στο YFSF, που προκάλεσε άλλη μια φορά χαμό στο διαδίκτυο με τη μεταμόρφωση και την ηλικία της.

Ίσως την καλύτερή της εμφάνιση ως τώρα στο YFSF, έκανε η Ελένη Φιλίνη, η οποία παραλίγο να στεφθεί και νικήτρια.

Η Ελένη Φιλίνη αγχώθηκε πάρα πολύ με την καλλιτέχνιδα που της δόθηκε. Grace Jones, αυτή η τόσο ιδιαίτερη παρουσία και φωνή και μάλιστα σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό κομμάτι της, το Strange.

Κι αν την προηγούμενη εβδομάδα της ταίριαξε απόλυτα η μεταμόρφωσή της σε Ζωζώ Σαπουντζάκη, τελικά ήταν η σημερινή που ανέδειξε την Ελένη Φιλίνη.

Η Ελένη Φιλίνη στην κυριολεξία τα βρήκε σκούρα με την Grace Jones.

Όχι μόνο έπρεπε να περάσει ώρες προετοιμασίας στο μακιγιάζ και τα πρόσθετα λάτεξ στο πρόσωπο για να αλλάξει η δική της φυσιογνωμία, έπρεπε να τραγουδήσει σε δύο γλώσσες -Αγγλικά και Γαλλικά- και παράλληλα να χορεύει με μια αντρική προτομή πάνω σε ρόδες. Δεν το λες και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου.

Χρειάστηκε πραγματικά πολύ δουλειά για το αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε και μπράβο στην Ελένη Φιλίνη. Αυτό είπαν και οι κριτές του αγαπημένου show που πραγματικά την αποθέωσαν.

Δείτε βίντεο από την αγνώριστη Ελένη Φιλίνη ως Grace Jones:

Όπως και κάθε άλλη Κυριακή, μόλις βγήκε η ηθοποιός στη σκηνή, στο διαδίκτυο έγινε χαμός με αναζητήσεις για την ηλικία της Ελένης Φιλίνη.

Η αλήθεια είναι οτι η Ελένη Φιλίνη, αν και χρόνια στο θέατρο και στον κινηματογράφο, φαίνεται αγέραστη και είναι φυσιολογικό πολλοί να θέλουν να μάθουν την ηλικία της.

Διαβάστε πόσο χρόνών είναι και ποια η ηλικία της Ελένης Φιλίνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.