Τοπαλούδη, εξελίξεις: Νέος μάρτυρας κλειδί αποκαλύπτει τι πραγματικά έγινε. Άνοιξαν στόματα

Ποιες οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη;

Μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση της δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με το μάρτυρα, η άτυχη φοιτήτρια αναζητούσε τρόπο για να γλιτώσει από τους εκβιαστές της.

Ο άνδρας είχε συναντήσει την κοπέλα πέντε μήνες πριν από τη δολοφονία της στην παραλιακή ζώνη της Ρόδου σε στάση λεωφορείου, όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Με πλησίασε ένας γνωστός μου, ο οποίος συνόδευε την Ελένη. Πήγαμε σε μια στάση λεωφορείου. Όταν την πρωτοείδα ήταν σε άθλια κατάσταση. Μου λέει: “Έχω έναν δεσμό στη Ρόδο, με τραβήξανε βίντεο που συνευρέθηκα, το ανεβάσανε στο διαδίκτυο και αν δεν ξαναπάω μαζί του να συνευρεθώ θα με σκοτώσουν!”» λέει ο μάρτυρας ο οποίος είχε σχέσεις με την Αστυνομία και γι’ αυτό η Ελένη Τοπαλούδη μαζί με κοινό τους γνωστό τον είχαν πλησιάσει τον Ιούνιο του 2018 εκλιπαρώντας για βοήθεια για να γλιτώσει με κάποιον τρόπο από τους εκβιαστές της.

«Ήταν πάρα πολύ φοβισμένη, ήταν κατατρομαγμένη. Διπλωμένη στα δύο ήτανε, καθόταν κάτω και έκλαιγε και κρατούσε ένα τσιγάρο στα χέρια και έτρεμε με το τσιγάρο» πρόσθεσε ο μάρτυρας-κλειδί που λύνει τη σιωπή του.

Στο ερώτημα αν αντιλήφθηκε πως η κοπέλα είχε δεχθεί πολύ πρόσφατα απειλές, είπε: «Πρόσφατα, ναι, γιατί μου είπε ότι εάν δεν τραβήξω άλλο (βίντεο), θα με σκοτώσουν’ Αυτό μου το τόνισε δύο φορές».

Ωστόσο η Ελένη Τοπαλούδη δεν του ανέφερε τα ονόματα των ανθρώπων που την εκβίαζαν.

Μίλησε ένας από την “παρέα”

Λύγισε ο 19χρονος από την παρέα των τριών φίλων που κατηγορούνται ότι είχαν βιάσει την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη ένα χρόνο πριν από την άγρια δολοφονία της και σε αντίθεση με ό,τι είχε ισχυριστεί αρχικά, ομολόγησε πως βιντεοσκόπησε με το κινητό του τον βιασμό.

Οι τρεις φίλοι, ηλικίας 23, 22 και 19 χρόνων, από το χωριό Μάσαρη, είχαν ισχυριστεί στους αξιωματικούς Ρόδου ότι έκαναν πλάκα στην Ελένη σχετικά με το βίντεο που εκείνη κατήγγειλε ότι τράβηξαν το Νοέμβριο του 2017.

Όπως είχαν πει, θέλοντας να αστειευτεί ο 17χρονος – τότε – φίλος τους, σήκωσε το χέρι του κρατώντας το κινητό του στο κενό πάνω από την πόρτα της τουαλέτας και προσποιήθηκε ότι βιντεοσκοπούσαν την ερωτική συνεύρεση ανάμεσα στην 21χρονη και τον 20χρονο της παρέας.

Όμως, στη συνέχεια έδωσε το κινητό του στην Ελένη, για να διαπιστώσει ότι δεν είχε καταγράψει κάτι.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι τρεις φίλοι δεν είπαν την αλήθεια για το περιβόητο βίντεο, καθώς στη συμπληρωματική κατάθεση που φέρεται ότι έδωσε ο 19χρονος παραδέχτηκε πως όντως βιντεοσκόπησε την άτυχη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο, ενώ επανέλαβε πως η ερωτική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση της 21χρονης.

Φέρεται να είπε ότι ύστερα από αυτά η Ελένη φοβήθηκε μη διαρρεύσει στο διαδίκτυο το επίμαχο βίντεο κι έτσι έπιασε του γονείς του και τους παρακάλεσε να διαγράψουν το βίντεο από το κινητό.

Κατά τις ίδιες πηγές που επικαλείται η εκπομπή οι Αρχές θα ζητήσουν να εξεταστεί το κινητό του 19χρονου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η Ελένη Τοπαλούδη συνευρέθηκε ερωτικά με τον 20χρονο με τη θέλησή της, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν να καταθέσουν και οι γονείς του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.