Μάικ Θαλασσίτης: Πώς βρέθηκε νεκρός ο γνωστός παίκτης ριάλιτι και ποδοσφαιριστής. Δολοφονία; Βιογραφικό [φωτο]

Nεκρός σε δάσος βρέθηκε ο Μάικ Θαλασσίτης και η είδηση έχει προκαλέσει σοκ.

Ο Ελληνοκύπριος πρώην ποδοσφαιριστής Μάικ Θαλασσίτης είχε συμμετάσχει στο δημοφιλές ριάλιτι «Love Island» στη Μ. Βρετανία.

Η συμμετοχή του τότε είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις τόσο στην Ελλάδα αλλά και σητν Κύπρο.

Ο 26χρονος Μάικ Θαλασσίτης εντοπίστηκε νεκρός σε ένα δάσος κοντά στο σπίτι του στο Εσεξ. Oι Αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και έχουν ξεκινήσει έρευνες.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δολοφονία του Μάικ Θαλασσίτη.

Το τελευταίο post του Μάικ Θαλασσίτη στο Instagram έγινε πριν απο μερικές ημέρες. Είναι μια φωτογραφία απο τα αποδυτήρια του γυμναστηρίου όπου και πήγαινε στην οποία καλεί τον κόσμο να μπεί σε διαγωνισμό για να κερδίσει μια προσφορά:

Μάλιστα ο νικητής θα ανακοινωνόταν απο τον ίδιο στο τέλος του Μάρτη. Έκανε λόγο για δωρεάν παροχή χρημάτων που θα εξασφάλιζαν δυο μήνες δωρεάν το ενοίκιο του σπιτιού του τυχερού χρήστη μέχρι την απόκτηση μισού εκατομμυρίου λιρών.

Μάικ Θαλασσίτης Βιογραφικό

Ο Μάικ Θαλασσίτης είχε αγωνιστεί στη League 2 του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Love Island το καλοκαίρι του 2017.

Ο καλύτερος φίλος του 26χρονου είχε φύγει από τη ζωή τα περασμένα Χριστούγεννα.

Λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου του Mike Thalassitis δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, αν και υπάρχουν φήμες για δολοφονία.

Οι φανς του Μάικ Θαλασσίτη δεν μπορούν πιστέψουν ότι ο Θαλασσίτης έφυγε από τη ζωή και εκφράζουν τη λύπη τους. «Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι διαβάζω πως έχει πεθάνει», γράφει ένας στο Twitter, ενώ ένας άλλος σημειώνει: «Ασχημα νέα. Οι σκέψεις στην οικογένεια και τους φίλους του».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.