Αποκάλυψη Νικολούλη για Μάριο Παπαγεωργίου: Ποιος ξέρει πού είναι θαμμένος “Ο μόνος που ξέρει είναι ο…”

Ποιες οι αποκαλύψεις της Νικολούλη για τον Μάριο Παπαγεωργίου;

Όταν λίγο πριν κλείσουν τα φώτα το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου η Αγγελική Νικολούλη δέχτηκε ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα, δεν αποκάλυψε στους τηλεθεατές την ταυτότητα του συνομιλητή της.

Η δημοσιογράφος μίλησε πρώτη φορά για τον άνδρα που την κάλεσε και για όσα της μετέφερε λίγες μέρες αργότερα, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

Εκεί όπου ολοκλήρωσε την κατάθεση της σαν βασική μάρτυρας κατηγορίας, στην πολύκροτη υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Η αποκάλυψη πως της τηλεφώνησε ο ένας από τους δύο γιους του βασικού κατηγορούμενου όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, προκάλεσε αναστάτωση τόσο στον «εγκέφαλο» που καθόταν στο εδώλιο, όσο και στο ακροατήριο.

Ο συνομιλητής της που δεν έχει εμφανιστεί στο δικαστήριο παρά τις βίαιες προσαγωγές που έχουν διαταχθεί σε βάρος του, τόνισε πως λυπάται πολύ για τη μητέρα του θύματος.

Ανέφερε πως ο μοναδικός που ξέρει που βρίσκεται το παιδί της, είναι ο πατέρας του και βασικός κατηγορούμενος. Μάλιστα ζήτησε από την δημοσιογράφο όταν τον δει στην αίθουσα του δικαστηρίου, να τον ρωτήσει που το ‘χει θάψει.

Εκείνη το έκανε και ο «εγκέφαλος» σαστισμένος έχασε τα λόγια του και το μόνο που της είπε ήταν ότι λέει ψέματα γι’ αυτόν.

Η δίκη που έχει μπει στην τελική ευθεία θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.