Πήραν φωτιά τα ιδιωτικά γκάλοπ: Μπακογιάννης, Ηλιόπουλος, Γερουράλος, Κασιδιάρης. Θέσεις

Τι δείχνουν τα ιδιωτικά γκάλοπ για Μπακογιάννη, Ηλιόπουλο, Γερουλάνο και Σοφιανό;

Κώστας Μπακογιάννης, Παύλος Γερουλάνος, Νάσος Ηλιόπουλος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Βουλγαράκης, Βασίλης Καπερνάρος, Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι μόλις μερικά (!) από τα ονόματα που διεκδικούν τη Δημαρχεία της πρωτεύουσας.

Ο πρώτος γύρος σίγουρα δεν τίθεται και ιδιαίτερα εν αμφιβόλω, καθώς ο Κώστας Μπακογιάννης φαίνεται αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση στην προτίμηση των Αθηναίων.

Αυτό όμως που δεν είναι ξεκάθαρο είναι τι γίνεται με τις θέσεις 2, 3, 4, αλλά και με το πόσοι θα βρίσκονται εντέλει στο νέο ΔΣ του δήμου.

Βάσει στοιχείων «ιδιωτικών» δημοσκοπήσεων, ο Παύλος Γερουλάνος εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση στην προτίμηση των Αθηναίων, ενώ Γιώργος Βουλγαράκης και Βασίλης Καπερνάρος φαίνεται πως κερδίζουν έδαφος και παρουσία στο νέο ΔΣ.

Μέχρι στιγμής, ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει τις περισσότερες πιθανότητες για την 3η θέση, με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο να μη δείχνει ιδιαίτερη δυναμική ώστε να μπορέσει να κοντράρει τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής.

Δεν αποκλείεται όμως ο Ηλίας Κασιδιάρης να διεκδικήσει ακόμη και τη 2η θέση.

Οι υποψηφιότητες των Γιώργου Βουλγαράκη, Βασίλη Καπερνάρου και Κωνσταντίνου Πλεύρη φαίνεται να «κόβουν» επί της ουσίας τον «αέρα» του Κασιδιάρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.