Έκπληξη ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι γνωστοί δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, πολιτικοί στα ψηφοδέλτια. Άρχισαν τα όργανα

Ποιοι κατεβαίνουν με ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές;

Σε φάση «δημιουργίας» βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού ολοκληρώνουν τη συμπλήρωση του Ευρωψηφοδελτίου.

Ονόματα σβήνονται και γράφονται συνεχώς.

Στο πρώτο πακέτο των ονομάτων για τις ευρωεκλογές 2019 αναμένεται να περιλαμβάνονται οι τρεις εν ενεργεία ευρωβουλευτές, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Στέλιος Κούλογλου αλλά και η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Δεδομένη θεωρείται η συμμετοχή του Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη προεκλογικό αγώνα.

Ο Αλ. Τσίπρας θέλοντας να αποτυπώσει το άνοιγμα που επιχειρεί να κάνει προς το «Προοδευτικό Μέτωπο» σκέφτεται να «κατεβάσει» υποψήφιο για το ευρωκοινοβούλιο και τον πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ραγκούση.

Ένα από τα ονόματα έκπληξη που συζητούνται για να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη, για το οποίον είχε ακουστεί ότι θα διεκδικούσε την ψήφο στις εθνικές εκλογές, αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα άλλαξαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «θέλει να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό ψηφοδέλτιο για να πάρει τη νίκη».

Για τον λόγο αυτό έχουν γίνει συζητήσεις τόσο με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, όσο και με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά για να βρεθούν στη μάχη του σταυρού για τις ευρωεκλογές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.