Άγγελος Χαριστέας: Με ποιο κόμμα κατεβαίνει σε εκλογές. Τι θέση διεκδικεί [φωτο]

Με ποιο κόμμα κατεβαίνει ο Άγγελος Χαριστέας;

Την Τετάρτη που μας πέρασε, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας,Απόστολος Τζιτζικώστας παρουσίασε τον συνδυασμό του “Αλληλεγγύη”. Τη βραδιά αυτή παρουσίασε και τους πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ανάμεσα στους υποψηφίους, που παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης, ξεχώρισε η «μεταγραφή» του ποδοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, το 2004, Άγγελου Χαριστέα.

Στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα θα συμμετάσχει και η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη, επικεφαλής των ανασκαφών στον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τζιτζικώστας παρουσίασε και άλλους βετεράνους αθλητές, όπως ο παλαιός αστέρας του Αρη Ντίνος Κούης, ο Λάκης Παπαϊωάννου και ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ -και νυν τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ- Νίκος Σταυρόπουλος

Η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα θα συμμετάσχει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με την ίδια ονομασία («Αλληλεγγύη»), χρησιμοποιώντας ως λογότυπο ένα δακτυλικό αποτύπωμα, σε μπλε χρώμα, με πορτοκαλί γραμματοσειρά.

Οπως σχολίασαν οι παρευρισκόμενοι, πρόκειται για σήμα όμοιο με εκείνο που χρησιμοποίησε ο κ. Τζιτζικώστας στη διαδικτυακή του καμπάνια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Παρουσιάζοντας τον συνδυασμό του, ο κ. Τζιτζικώστας έκανε μια αναδρομή στα πεπραγμένα των τελευταίων ετών, τονίζοντας ότι «ξεκινήσαμε από το θέλουμε πήγαμε στο μπορούμε και σήμερα είμαστε στο κάναμε.

Σήμερα βρισκόμαστε στο πλέον κρίσιμο σημείο της διαδρομής που θα καθορίσει τον δρόμο της Μακεδονίας μας».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.