Τραγωδία για 20χρονη Νεκταρία, Ναύπλιο: Πώς σκοτώθηκε με αμάξι ενώ έψαχνε το… [video]

Πώς σκοτώθηκε 20χρονη Νεκταρία από το Ναύπλιο;

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα κορίτσι μόλις 20 ετών, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κάγκελα και κολώνες και ανετράπη.

Ο αδερφός της 20χρονης είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν μόνη της στο αυτοκίνητο. Ήταν νέος οδηγός, δεν είχε δίπλωμα. Το αμάξι ήταν άλλου…», και κατόπιν πρόσθεσε: «Αυτό έγινε γιατί έψαχνε να βρει το σκυλί της. Το είχα στο μπαλκόνι και το έχασε. Έτσι μας είπε και ο ίδιος…».

Η όμορφη Νεκταρία, η οποία λάτρευε τα αυτοκίνητα και την ταχύτητα, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν αποφάσισε να πάρει το αυτοκίνητό του φίλου της και από το Ναύπλιο να κατευθυνθεί προς το Τολό.

Ήθελε να φτάσει γρήγορα στον προορισμό της και γι’ αυτό προσπέρασε ένα αυτοκίνητο. Έχασε όμως τον έλεγχο του δικού της οχήματος κι έτσι συνέβη το μοιραίο.

Η εικόνα από το σημείο του δυστυχήματος σοκάρει. Στην άσφαλτο βρέθηκαν λίγα προσωπικά της αντικείμενα, ένας σταυρός και ένα… βομβαρδισμένο τοπίο.

Το νεαρό κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Άργους και περίπου δύο ώρες μετά εξέπνευσε.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για νεκροψία-νεκροτομή και σήμερα το πρωί παραδόθηκε στους γονείς της προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κηδεία της, στις 5:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου, στο χωριό Μελιγού, στο Άστρος Κυνουρίας.

Ακόμα, για το τι συνέβη ακριβώς μίλησε και ο θείος της κοπέλας. «Το αμάξι ήταν φτιαγμένο για drift. Το έδινε στην κοπέλα, που είχε οδηγήσει 5-6 φορές, ενώ δεν είχε δίπλωμα…

Αυτός λέει ότι πήραν από ένα αμάξι ο καθένας και πήγαν να βρουν το σκυλί, εγώ δεν πιστεύω κανέναν… Μυστήρια μου φαίνονται εμένα όλα αυτά… Πέθανε ένα κορίτσι δύο μέτρα και αυτός δεν ήρθε ούτε από το σπίτι να δει τι έγινε…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.