«Καφέ της Χαράς», νέο σενάριο: Τέλος ο δήμαρχος Πώποτας – Τι θα γίνει με «Φατσέα» και «πρωτευουσιάνα»

Ποιο το νέο σενάριο στο «Καφέ της Χαράς»;

Η είδηση πως το «Καφέ της Χαράς» θα επιστρέψει στις οθόνες μας, έπεσε σαν μια πολύ ευχάριστη… βόμβα στο τηλεοπτικό τοπίο, ωστόσο δεν θα θυμίζει σε τίποτα την σειρά που αγαπήσαμε.

Ο Χάρης Ρώμας έχει γράψει τα πρώτα επεισόδια της ανανεωμένης σειράς, η οποία θα περιστρέφεται κατά κύριο λόγο γύρω από τον έρωτα του «Μανωλάκη» και της «Βάλιας».

Τι θα γίνουν όμως οι χαρακτήρες που αγαπήσαμε; Ο Χάρης Ρώμας προσπάθησε να προσαρμόσει το σενάριο στις υποχρεώσεις των άλλων ηθοποιών, ενώ μας επιφυλάσσει μια τεράστια έκπληξη σχετικά με το παρόν του «Περίανδρου Πώποτα».

To «Καφέ της Χαράς» ετοιμάζει την μεγάλη του επιστροφή, ωστόσο θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με όσα είχαμε δει! Το βάρος στο σενάριο θα πέσει στους νέους του χωριού, οι οποίοι μεγάλωσαν και ερωτεύτηκαν.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο αγαπημένος «Φατσέας», θα εμφανιστεί στα πρώτα επεισόδια λόγω υποχρεώσεων με την «Φριτέζα». Ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και με την Ρένια Λοϊζίδου, την τηλεοπτική «Πρωτευουσιάνα», λόγω υποχρεώσεων στη σειρά «Το Σόι σου».

Η μεγαλύτερη έκπληξη ωστόσο είναι πως ο Περίανδρος Πώποτας δεν θα είναι πλέον Δήμαρχος στο Κολοκοτρωνίτσι. ωστόσο άγνωστο παραμένει αν έχασε εκλογική μάχη ή δεν έθεσε υποψηφιότητα.

Πάντως, θα έχουμε και μια νέα άφιξη στην σειρά καθώς η Ζέτα Δούκα έχει συμφωνήσει και θα μπει δυναμικά στο Κολοκοτρωνίτσι!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.