Καιρός Πάσχα 2019: Ανατροπή τη Μεγάλη Εβδομάδα, Πάσχα. Βροχές, κρύος… ήλιος [φωτο]

Πώς θα κυμανθεί ο καιρός το Πάσχα 2019;

Νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι της Κυριακής και -κυρίως- τη Δευτέρα θα επικρατήσει κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα….

Παράλληλα και στα απογευματινά τους τρεξίματα, τα καιρικά προγνωστικά μοντέλα, εξακολουθούν να «βλέπουν» ξεκάθαρη βελτίωση του καιρού από το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας και επικράτηση ηλιοφάνειας σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Μάλιστα, η καλοκαιρία θα συνοδευτεί και με άνοδο της θερμοκρασίας, ενώ ο αίθριος καιρός -σύμφωνα πάντα με τα απογευματινά δεδομένα- θα διατηρηθεί μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα 2019.

Δείτε στον χάρτη που ακολουθεί την κίνηση των αερίων μαζών πανευρωπαϊκά, όπου φαίνεται καθαρά η επικράτηση ψυχρών μαζών τα επόμενα 24ωρα και η εναλλαγή τους σε θερμές στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας:

Και στον επόμενο χάρτη θα δείτε την κίνηση των βαρομετρικών συστημάτων, με την καταγραφή της νέας επιδείνωσης του καιρού από το μεσημέρι της Κυριακής, της κακοκαιρίας της Δευτέρας και ουσιαστικά της βελτίωσης από την ερχόμενη Κυριακή και καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας:

Διαβάστε τι καιρό θα κάνει το Πάσχα 2019 σύμφωνα με τον Αρναούτογλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.