Εβελίνα Βαρσάμη: Τι εξομολογήθηκε για Αγγελίδη, πόσα εκ. ευρώ ζητούν αποζημίωση. Ραγίζει καρδιές

Τι εξομολογήθηκε η Εβελίνα Βαρσάμη για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη;

Με αφορμή την αγωγή 3 εκατομμυρίων που κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ως αποζημίωση για την ανεπανόρθωτη ζημιά που έχει υποστεί η υγεία του μετά το τροχαίο που είχε τον Δεκέμβριο του 2017, η σύζυγός του παρουσιαστή, Εβελίνα Βαρσάμη μίλησε στη Realnews.

Η Εβελίνα Βαρσάμη ράγισε καρδιές με τα λόγια της, καθώς αποκάλυψε πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει.

«Έχει περάσει ενάμισης χρόνος από το τροχαίο. Από τότε για μένα οι ημέρες κυλούν διαφορετικά. Το κέντρο αποκατάστασης έχει γίνει και για εμάς ένα δεύτερο σπίτι.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης κάθε μέρα δίνει έναν αγώνα. Τον δικό του αγώνα, τον οποίο εγώ προσπαθώ να στηρίξω και ως σύζυγος και ως μητέρα.

Θα αναφέρω μόνο ότι επί έναν χρόνο προετοίμαζα τον γιο μας, τον Αλέξανδρο, για να συναντήσει τον μπαμπά του. Παρά την υποδειγματική φροντίδα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δεν έχει αναρρώσει. Δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει.

Όμως, ξέρω ότι είναι εκεί. Είναι ένας εξαιρετικός πατέρας και αυτό δεν άλλαξε, ούτε πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Η αγάπη του -αυτό που μετράει περισσότερο- υπάρχει.

Κάθε φορά που βλέπει τον Αλέξανδρο, καταλαβαίνω ότι τον αναγνωρίζει και χαίρεται. Τα μάτια του λάμπουν. Μέσα σε όλα αυτά που έχουμε περάσει, το δικαστήριο δεν με “τυφλώνει” συναισθηματικά. Περιμένουμε μόνο να δικαιωθούμε» δήλωσε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Βαρσάμη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.