Κώστας Γιαλούρης: Ποιος ο Δαναός με τα χίλια πρόσωπα. Πώς έμεινε στην αφάνεια

Ποιος ο Κώστας Γιαλούρης ή Δαναός;

Το πρόσωπο με τα χίλια πρόσωπα. Το λαμόγιο με τα χίλια πρόσωπα. Ο τύπος που αποφάσισε να μείνει στην αφάνεια αλλά τόσο μπροστά στις κάμερες. Επι 17 χρόνια. Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβεί αυτό.

Σε καμία άλλη σοβαρή χώρα… δεν θα μπορούσε ένας δραπέτης να γίνει μαϊντανός…

Ο Κωσταντίνος Γιαλούρης είχε αφήσει πλέον πίσω του τα παλιά και απολάμβανε τις νεές του ιδιότητες στον μέγιστο βαθμό, έχοντας μεγάλο όνειρο να γίνει γνωστός τραγουδιστής.

Οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις ήταν μόνο η αρχή για την καριέρα που ονειρευόταν μπροστά σε ένα μικρόφωνο, δυστυχώς όμως τα προσόντα του δεν αποδείχτηκαν αρκετά.

Ηχογράφησε λίγα τραγούδια, τα οποία η μέτρια φωνή του – όπως έλεγαν τότε όσοι τα άκουσαν – τα καταδίκασε στην αποτυχία, ενώ οι ζωντανές εμφανίσεις του περιορίστηκαν σε κάποια μεζεδοπωλεία στο Κερατσίνι και την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Ούτε ως μάνατζερ καλλιτεχνών φυσικά κατάφερε κάτι, παρόλο που υποσχόταν πράγματα και θάματα συνήθως σε νεαρές τραγουδίστριες, οι οποίες ευτυχώς καταλάβαιναν πολύ γρήγορα ότι ο Γιαλούρης ή Δαναός δεν μπορούσε να κάνει τίποτε.

Μπορούσε όμως να επιβιώνει, έστω και αν υποδύθηκε τον γιο της Κορίνας Τσοπέη, όταν χρειάστηκε χρήματα ή τον δημοσιογράφο από την συμπρωτεύουσα που έπεισε άνθρωπο σε γραφείο τελετών, ότι τον είχαν ληστέψει. Κατάφερε να του πάρει 100 ευρώ και να εξαφανιστεί ενθυμούμενος την παλιά του ζωή, όταν η καινούργια του έδειξε το σκληρό της πρόσωπο ενώ παραμένει άγνωστο πώς έγινε κουμπάρος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη.

Μίλησε μάλιστα για τις τελευταίες στιγμές του αείμνηστου ηθοποιού στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, κερδίζοντας άλλα δέκα λεπτά διασημότητας.

Τα τραγούδια που είχε ανεβάσει στο you tube το 2014 και το 2016 πέρασαν και δεν ακούμπησαν κανέναν, έχουν ελάχιστα views και αποδεικνύουν ότι δεν φτάνει να δηλώνεις τραγουδιστής, πρέπει και να τα λες. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα το σχόλιο κάποιου που μπήκε χθες στο you tube και αφού αφιέρωσε λίγα λεπτά για να δει το βίντεο του τραγουδιού «Όνειρο Ζωής» έγραψε: «Καλή θητεία στη φυλακή ψώνιο».

Τα κορυφαία όμως είναι αυτά που αναρτήθηκαν χθες κάτω από το βίντειο του τραγουδιού «Χριστούγεννα» μετά την σύλληψή του στην Ομόνοια και την επιστροφή του οσονούπω στην φυλακή, την οποία είχε ξεχάσει εδώ και δεκαεπτά χρόνια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.