Αυτή είναι η μητέρα βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε κάδο στο Αίγιο: Τι υποστήριξε [video]

Για πρώτη φορά η μητέρα του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο μιλάει από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται.

Επιμένει στην τηλεόραση του Star, ότι δεν πέταξε το βρέφος της.

«Όχι (δεν το πέταξα). Το είπα και στην αστυνομία. Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος» λέει η 35χρονη.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα», είπε και η μητέρα της, λέγοντας πως «ήταν παχιά. Είχε πάντα κιλά. Κόντευε τα 94 κιλά».

Η 35χρονη, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, διατηρούσε σχέση με ένα νεότερο άνδρα από τον περασμένο Ιούλιο. Είχαν ερωτική επαφή μόνο μία φορά και ανέφερε ότι στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Μία γυναίκα που νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό χθες το πρωί μέσα σε σακούλα και δίπλα από κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ταυτοποίηση έγινε έπειτα από εξέταση DNA.

Πάντως, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η γυναίκα δεν έχει συλληφθεί, ούτε έχει ασκηθεί εναντίον της ποινική δίωξη, διότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει ολοκληρωθεί το προανακριτικό υλικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το προανακριτικό υλικό θα ολοκληρωθεί, όταν θα υπάρχει και το αποτέλεσμα των ιστολογικών εξετάσεων από το βρέφος. Όσον αφορά τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων αναμένεται να γνωστοποιηθούν σε χρονικό διάστημα από έναν έως τρεις μήνες.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει διατάξει να του υποβληθεί από την αστυνομία όλο το προανακριτικό υλικό, με εκκρεμή την ιστολογική εξέταση.

Το χρονικό της υπόθεσης με το νεκρό βρέφος στο Αίγιο

Το νεκρό βρέφος εντοπίστηκε μέσα σε σακ βουαγιάζ σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα. Το απόγευμα της Τετάρτης άγνωστος τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε πως μια 35χρονη γυναίκα γέννησε και πέταξε το μωρό της σε κάδο σκουπιδιών. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της γυναίκας, η οποία αρνήθηκε ότι γέννησε, γιατί όπως τους είπε απέβαλε.

Η νεαρή γυναίκα φαίνεται πως ήταν ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι αναρτούσε συχνά φωτογραφίες με μωρά.

Ερωτήματα δημιουργεί η τελευταία της ανάρτηση στο Facebook στην οποία έγραφε χαρακτηριστικά ότι «όλα κάποια στιγμή χάνονται».

Η ίδια εξακολουθεί να μην δίνει πειστικές απαντήσεις στους ανθρώπους των Αρχών, οι οποίοι πάντως πιστεύουν ότι είναι εκείνη που πέταξε το μωράκι στον κάδο απορριμάτων.

Ωστόσο, αυτό που συνεχώς φέρεται να υποστηρίζει είναι ότι εκείνη απέβαλλε ενώ διένυε την 34η εβδομάδα κύησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η 35χρονη πιθανώς να είχε σχέση με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος δεν συμφωνούσε με τη γέννησή του.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατηγορούμενη αντιμετώπιζε ψυχολογικά και παθολογικά προβλήματα.

Διαβάστε πόσες μέρες ήταν νεκρό το βρέφος στο Αίγιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.