Δημοσκόπηση, Δήμος Αθηνών: Ισχυρό προβάδισμα Μπακογιάννη, ανατροπή στη 2η θέση. Έκπληξη

Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για τον Δήμο Αθηνών;

Ισχυρό προβάδισµα του Κώστα Μπακογιάννη και πλεονέκτηµα του Παύλου Γερουλάνου στη µάχη για τη δεύτερη θέση αναδεικνύει η δημοσκόπηση της Innovation Metrisis Poll.

Αρνητική είναι η εικόνα των δηµοτών για το έργο που αφήνει πίσω του ο πρώην – πλέον– δήµαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καµίνης, καθώς µόλις το 3,6% δηλώνουν πολύ ικανοποιηµένοι και 18,0% αρκετά ικανοποιηµένοι από το έργο του, έναντι 35% που δηλώνουν λίγο και 40,7% που δηλώνουν καθόλου ικανοποιηµένοι.

Ο κ. Κώστας Μπακογιάννης είναι πρώτος στη λίστα δηµοτικότητας µεταξύ των υποψηφίων που διεκδικούν τον ∆ήµο Αθηναίων, µε τις θετικές γνώµες για το πρόσωπό του να φτάνουν το 62,8% και τις αρνητικές να περιορίζονται στο 21,3%, µε ιδιαίτερα θετικές γνώµες στους ψηφοφόρους της Ν.∆. (των εκλογών του 2015), οι οποίες ξεπερνούν το 87%, αλλά και θετικό ισοζύγιο και σε αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ (πάλι των εκλογών του 2015), όπου οι θετικές γνώµες φτάνουν το 49,3% και οι αρνητικές το 43,7%.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, η οποία δημοσιεύεται πλήρης στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ο Παύλος Γερουλάνος φαίνεται να έχει προβάδισμα στη μάχη για την 2η θέση, αφήνοντας πίσω του τον Νάσο Ηλιόπουλο, τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε την μυστική ανατρεπτική δημοσκόπηση ισχυρού επιχειρηματικού ομίλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.