Eurovision 2019: Ξεφτιλίστηκε η Madonna, χαμός με φάλτσα, σημαίες Ισραήλ-Παλαιστίνης. Έξαλλη [video]

Τι συνέβη με τη Madonna στη σκηνή της Eurovision 2019; Γιατί ξεφτιλίστηκε, φάλτσα, εκτός τόνου και σημαίες Ισραήλ – Παλαιστίνης.

Χαμό προκάλεσε η Madonna στη Eurovision 2019, περισσότερο από όσο αναμενόταν. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της Eurovision 2019.

Αρχικά, το σόου της Madonna στη Eurovision 2019 παρέπεμπε στην καθολική εκκλησία, χλευάζοντας την ξεκάθαρα.

Αυτό όμως που πόνεσε όλη την Ευρώπη ήταν η φωνή της Madonna, που τραγούδησε εκτός τόνου με πολλά φάλτσα και στοναρίσματα το Like a Prayer.

Η Μαντόνα ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το κλασσικό πλέον «Like a Prayer», που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από τριάντα χρόνια και το νέο της single «Future», που συμπεριλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ με τίτλο «MADAME X».

Δυστυχώς, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις καθώς σε αρκετά σημεία φάλτσαρε, ενώ η σκηνική της παρουσία ήταν χλιαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαντόνα είναι έξαλλη με τους Ισραηλινούς, καθώς φέρεται να είχε τεχνικά προβλήματα που οδήγησαν στα φάλτσα και στο τραγούδι εκτός τόνου.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι οτι ανέβασε στη σκηνή της Eurovision 2019 την Ισραηλινή και την Παλαιστινιακή σημαία, εξοργίζοντας τους Ισραηλινούς και την EBU, κάτι που είχαν συμφωνήσει να μην γίνει.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι το βίντεο της Madonna να μην έχει ανέβει ακόμα στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube, τόσο για να την προστατεύσουν από τα φάλτσα όσο και για να εξαφανισουν τη σημαία του Ισραήλ.

Δείτε τις σημαίες Ισραήλ – Παλαιστίνης στο σόου της Madonna στη Eurovision 2019:

https://www.youtube.com/watch?v=J2pqzm7VgYw

https://www.youtube.com/watch?v=nT406FbB-LQ

Σημειώνεται οτι και οι Ισλανδοί έβγαλαν σημαίες της Παλαιστίνης κατά την ανακοίνωση του televote, γεγονός που αποδοκιμάστηκε από το κοινό και οι παρουσιαστές έσπευσαν να το καλύψουν.

https://www.youtube.com/watch?v=JoC0hqPtnE8

Οι Έλληνες χρήστες του Twitter απογοητεύτηκαν από την εμφάνισή της Madonna στη Eurovision 2019 αν κρίνουμε από τα σχόλια:

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της Eurovision 2019.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.