Καλογρέζα: Ανατροπή στην αυτοκτονία 87χρονου. “Οι 4 δολοφόνοι…” Σημείωμα

Τι έγραψε σε σημείωμα ο 87χρονος από την Καλογρέζα;

Μια δραματική ιστορία φαίνεται πως κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία του 87χρονου συνταξιούχου στην Καλογρέζα.

Το περιστατικό στην Καλογρέζα εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας (20/5), όταν το άψυχο σώμα του άτυχου 87χρονου αιωρούνταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Όπως έγινε γνωστό, ο αυτόχειρας είχε κερδίσει ένα σημαντικό ποσό σε τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ, ωστόσο η δεύτερη σύζυγός του καρπώθηκε τα κέρδη και έγινε καπνός μαζί με την κόρη της που είχε από άλλο γάμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 87χρονος που οδηγήθηκε στην αυτοκτονία είχε κερδίσει ένα ποσό της τάξεως του 1.000.000 ευρώ. Ωστόσο, στα χέρια του λόγω της φορολόγησης κερδών, είχαν φτάσει περίπου 800.000 ευρώ.

Του έκανε έξωση:

Ο 87χρονος από τον πρώτο του γάμο είχε δυο παιδιά που δεν έμεναν μαζί του. Ο ίδιος εδώ και 25 χρόνια είχε ξαναπαντρευτεί μια κυρία, η οποία είχε κι αυτή μια κόρη από τον πρώτο της γάμο.

Ωστόσο, όσοι γνώρισαν την εν λόγω γυναίκα λένε ότι αφού πήρε τα χρήματα από τον 87χρονο, του έκανε και έξωση από το σπίτι, καθώς ήταν δικό της. Πολλοί από τους γείτονές του μάλιστα ανέφεραν ότι ο αυτόχειρας είχε κάνει ξανά γνωστή την πρόθεση του να αυτοκτονήσει.

Η αυτοκτονία και το σημείωμα:

Ο 87χρονος που οδηγήθηκε στην αυτοκτονία, από την πρώτη στιγμή της τραγικής είδησης είχε γίνει γνωστό ότι είχε αφήσει πίσω του ένα σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Τα όσα γράφει πραγματικά συγκλονίζουν.

«…Οι 4 δολοφόνοι μου. Το (τυχερό παιχνίδι) κέρδισε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ (αναφέρει ονόματα συγγενών). Μου έκλεψαν το (τυχερό παιχνίδι) που κέρδισα με αρ. ….. και συνεχίζουν να μου κάνουν την ζωή μαύρη.

4 (δυσανάγνωστο), δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου εδώ και 3 χρόνια με καρκίνο, ο γιος μου δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα. Εχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ότι μπορεί για να βγει η αλήθεια στην Δικαιοσύνη.

Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα. Με αγάπη για όσους με αγαπούν. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα εγώ 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.