Αγνώριστη η Μαρίνα Λαμπροπούλου: Πώς είναι σήμερα το κορίτσι του 3-2-1 [φωτο]

Δείτε πώς είναι σήμερα αγνώριστη η Μαρίνα Λαμπροπούλου μετά από πολλά χρόνια.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, είναι ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισε μέσα από την πετυχημένη εκπομπή του ΑΝΤ1 «3,2,1». Πώς είναι σήμερα;

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, η οποία είναι παρουσιάστρια και χορεύτρια, αποσύρθηκε για κάποια χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα και στη συνέχεια επέστρεψε στη γενέτειρά της, την Καβάλα. Αποφάσισε έτσι να συνεχίσει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ απέκτησε και έναν γιο.

Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για το χαμογελαστό κορίτσι του «3,2,1». Σε συνέντευξη που έδωσε παλαιότερα στην εκπομπή Happy Day, είχε αποκαλύψει ότι ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, πέθανε ξαφνικά από ανεύρυσμα εγκεφάλου, όταν ήταν μόλις 47 χρονών.

Οπως είχε εξομολογηθεί η Μαρίνα Λαμπροπούλου, τον άτυχο άντρα, είχε βρει νεκρό, ο ίδιος τους ο γιος. Μάλιστα, ο μικρός βραβεύτηκε στο σχολείο για την ανδρεία του και την ψυχραιμία του, όταν ένα πρωί βρήκε τον μπαμπά του νεκρό.

Πλέον, η Μαρίνα Λαμπροπούλου, έχει κάνει μια νέα αρχή, καθώς έχει επιστρέψει στην Αθήνα και έχει ανοίξει σχολή χορού στη Νέα Σμύρνη. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Yton όπου διασκέδασε με τα τραγούδια του Νίκου Βέρτη.

Οπως φαίνεται, ο χρόνος την έχει αλλάξει, αλλά παραμένει το ίδιο όμορφη και λαμπερή, όπως τότε που τη γνωρίσαμε.

Δείτε πώς η Μαρίνα Λαμπροπούλου έγινε κριτής του DWTS.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!