Θα μας τρελάνει η Ryanair: Νέα απρόσμενη ανακοίνωση βόμβα. Άφωνοι, έκπληξη [φωτο]

Ποια η νέα ανακοίνωση της Ryanair;

Ξεκίνησε μια νέα εβδομάδα, γι’αυτό και η Ryanair “επέστρεψε” με νέες προσφορές και πτήσεις που ξεκινούν από 4,99€!

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ryanair έκανε και δυνατή επιστροφή στην Καλαμάτα με νέα δρομολόγια προς ευρωπαϊκές πόλεις!

Ας δούμε λοιπόν που μπορούμε να ταξιδέψουμε με τα πιο οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια, ακόμα και σε ένα ταξίδι τελευταίας στιγμής μέσα στο Μάιο.

Προσφορές Ryanair από Θεσσαλονίκη

Αυτή τη φορά ξεκινάμε από τη Θεσσαλονίκη διότι συνήθως ήταν η πιο “αδικημένη” από τη Ryanair όσον αφορά τις τεράστιες προσφορές, αλλά αυτή τη φορά ερχόμαστε να σας αποκαλύψουμε ότι υπάρχει δρομολόγιο που ξεκινάει από 4,99€! Συγκεκριμένα η τιμή αυτή αφορά ταξίδι από Θεσσαλονίκη για την υπέροχη γερμανική πόλη Φρανκφούρτη… Επίσης, μπορείτε να ταξιδέψετε και στη Μπολόνια με πτήσεις από 9,99€.

Προσφορές Ryanair από Αθήνα

Για την Αθήνα θα λέγαμε πως τα πράγματα έχουν μείνει λίγο στάσιμα καθώς η πιο φθηνή πτήση είναι για τη Σόφια από 14,99€. Όμως, δεν θα λέγαμε ότι είναι άσχημα ένα ταξίδι στο Παλέρμο με πτήσεις από 19,99€ ή άλλους διάσημους προορισμούς όπως η Βουδαπέστη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και η Ρώμη με πτήσεις από 22,98€.

Προσφορές Ryanair από άλλους προορισμούς της Ελλάδας

Μεγάλες προσφορές από την Ryanair και για άλλους προορισμούς της Ελλάδας, όπως από Κρήτη, όπου οι επιβάτες εδώ μπορούν να βρουν εισιτήρια από 9,99€ για Βιέννη και Φρανκφούρτη. Από Κέρκυρα υπάρχουν πτήσεις για Μπολόνια από 4,99€ και για Μπρατισλάβα από 9,99€. Η Κεφαλονιά “κρατάει” για άλλη μια φορά τις φθηνότερες τιμές όπου για Λονδίνο οι πτήσεις ξεκινούν από 3,99€, για Φρανκφούρτη από 4,99€ και για Μιλάνο από 17,99€.

Φυσικά μπορείτε να βρείτε πολλές ακόμα οικονομικές τιμές για όποιο προορισμό θέλετε, από όλα τα αεροδρόμια που συνεργάζεται η Ryanair στην Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.