Σάλος με Μητσοτάκη 7ήμερη εργασία: “7ήμερο να τελειώνουμε. Άντε πια” Οργή, καυστικά σχόλια [video]

Ποια η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για 7ήμερη εργασία;

«7ήμερο εργασίας» ζητά από πρόεδρο της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκη επιχειρηματίας κατά τη συνάντησή τους σήμερα 11 Ιουνίου στην Κω:

«Έλεγχος, έλεγχος και πρόστιμα μας έχουν ρημάξει ρε φίλε…7ήμερο να τελειώνουμε ….άντε πια», ακούγεται να λέει ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας.

Και ο ίδιος ο Μητσοτάκης τον καθησύχασε, όχι μόνο λέγοντας πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στο πώς θέλουν να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις, αλλά και για το ότι:

«έχουμε την ανάγκη να σαρώσουμε ως οδοστρωτήρες να εμπόδια που κρατούν δέσμια την ελληνική επιχειρηματικότητα». Δείτε το βίντεο

Συνάντηση Κυριάκου με επιχειρηματίες στη Κω-'' Έλεγχος έλεγχος κ πρόστιμα μας έχουν ρημάξει ρε φίλε…7ήμερο να τελειώνουμε ….άντε πια''😯😯😯😯😯😯😯

Gepostet von Διονύσης Νανόπουλος am Dienstag, 11. Juni 2019

Μετά την προβολή του παραπάνω βίντεο, φαίνεται να ξέσπασε ο κόσμος εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μερικά από τα καυστικά σχόλια για την 7ήμερη εργασία και τον Μητσοτάκη:

“Καμαρωστε τον . Αντι για αύξηση μισθών μιλαει για 7ημερο αυτός που δεν έχει ούτε ένα πραγματικό ένσημο στη ζωή του”

“Γιατί κάποιοι εδώ μέσα εκπλήσσονται με τα λεγόμενα Μητσοτάκη; Τι είναι… εργατικό κόμμα; (ψήφισε αριστερά) Όχι βέβαια! Ποιον εκπροσωπεί… τον φτωχό εργαζόμενο; (ψήφισε ΚΚΕ) Η απάντηση είναι… τα συμφέροντα του εργοδότη σου (ψήφισε ΝΔ) όποιος βέβαια κι αν είναι αυτός εργολάβος, τραπεζίτης, εργοστασιάρχης, βιομήχανος, εφοπλιστής κλπ. Η φιλοσοφία του συγκεκριμένου κόμματος συμπεριλαμβάνεται μέσα σε 10 όλες κι όλες λεξούλες… φτωχός αφέντης πεινασμένος σκύλος, πλούσιος αφέντης χορτάτος κι ο σκύλος. Φυσικά ο σκύλος θα είναι πάντα σκύλος!”

“Θέλει η Βασίλο να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει… Θα κλάψουν μανούλες….”

“Ο κουλης τωρα για να βγαλει τα δικα του τα σπασμενα θελει να ξεπατωνεται ο κοσμος στη δουλεια μεχρι να λιποθυμαει! Ασε που τοσα χρονια που κυβερνουσε η νδ ( και το κιναλ_πρωην πασοκ) στο εξωτερικο οταν πηγαιναμε νομιζαν οτι ολοι οι ελληνες ειμαστε απατεωνες, λαμογια και αναξιοπιστοι, δηλ. μας κολλησαν και τη ρετσινια για τις δικες τους κομπινες!>

“μα χαζοι ειμαστε ρε παιδια να ψηφισουμε ΝΔ που πολεμαει τον εργατη ενω ο συριζα εχει δωσει συνταξεις, μισθους, παπαδες και δεν συμμαζευεται στον εργατη;;;;
-Τι εννοειτε οτι δεν εχει δωσει τιποτα ο συριζα, απλως μονο τα εταξε;;;
-Τι εννοειτε οτι δεν υπαρχει δωρεαν; αφου το ειπε ειναι δωρεαν για ολους!! καποιος αλλος πληρωνει
Δεν ειμαστε χαζοι παιδια, παμε συριζα, λεφτα υπαρχουν, ολοι το ξερουνε αυτο”

“Πραγματικά πείτε μας στη ΝΔ…έχετε καταλάβει ότι δε βγαίνουν τα νούμερα και πάμε για άλλα 2 μνημόνια το 2020 και δε θέλετε να κυβερνήσετε..??”

“Ο Κούλης αν τον αφήσεις ένα 15 λεπτο να μιλάει, αρχίζει και σολάρει….πραγματικά κάνει τα πάντα για να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτοδυναμία.!!”

“Είναι ξεπερασμένο λέει το 5νθημερο 8ωρο. Αντε συνουσιασου κουλη. […] που τα έχεις βρει όλα έτοιμα. Έλα ρώτησε και εμάς που λουζομαστε τη “νέα εποχή” που ευαγγελιζεσαι””

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.