Χωρίζουν Βανδή – Νικολαΐδης: Ποιος η πέτρα του σκανδάλου. Έκπληξη

Ποιος χωρίζει την Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη;

Τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε η φήμη, ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, «χωρίζουν» … τηλεοπτικά.

Η Δέσποινα Βανδή πάει One και ο Ντέμης Νικολαΐδης «παραμένει» στο Open:

Σύμφωνα με όσα γράφει το nassosblog, υπήρχαν φήμες που έλεγαν, πως το αγαπημένο ζευγάρι από το Open του Ιβάν Σαββίδη θα πάει στο One του Βαγγέλη Μαρινάκη, το φθινόπωρο, με την Δέσποινα Βανδή να αναλαμβάνει ένα ψυχαγωγικό πρότζεκτ και τον Ντέμη Νικολαΐδη ένα αθλητικό.

Δεν του αρέσουν τα «κόκκινα» του Ντέμη Νικολαΐδη:

Όμως, ενώ για τη Δέσποινα Βανδή υπάρχει καλό κλίμα στο One, δεν ισχύει το ίδιο για τον Ντέμη Νικολαΐδη καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι «κόκκινο πανί» για τους Ολυμπιακούς, λόγω των κιτρινόμαυρων αισθημάτων του (ΑΕΚ) και τις μάχες που έδωσε στο παρελθόν με τον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο λόγος που ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και του One channel Βαγγέλης Μαρινάκης το σκέφτεται.

Όμως και ο Ντέμης Νικολαΐδης δύσκολα πολύ δύσκολα θα πήγαινε σε ένα …ερυθρόλευκο περιβάλλον και το έχει δείξει και στο παρελθόν, ότι το κόκκινο χρώμα, το αποφεύγει.

Όπως και να έχει, οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμη παρθεί για κανέναν από τους Βανδή και Νικολαΐδη ενώ και το ζευγάρι τηρεί σιγή ιχθύος για τα επόμενα βήματα του.

Πάντως είναι μια χαρά και ευτυχισμένοι στην ζωή τους και απολαμβάνουν την υπέροχη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.